Connect with us

Meciul zilei

Ponturi pariuri weekend 02.03.2019 – Adina

Lista recomandari

Ponturi pariuri weekend 02.03.2019 – Adina

Bună seara, prieteni! Sâmbăta trecută am avut noroc și inpirație și am bifat toate cele 6 recomandări. Să sperăm că repetăm performanța și weekendul acesta. Nu va fi ușor însă, pentru că este o perioadă cu multe surprize, iar de multe ori analiza și statistica parcă nu mai contează! Cam pe aceste meciuri mă bazez pentru ziua de sâmbătă:

Reims-Amiens- sâmbătă 21.00

Reims este cea mai în formă echipă din Franța. Oricât de ciudat ar suna, Reims este peste PSG în ultimele cinci partide, cu 4 victorii și un egal. Și nu au fost chiar meciuri ușoare pentru “alb-roșii “, care s-au impus în fața vecinelor de clasament Marseille, Montpellier și Rennes. De cealaltă parte, Amiens este cea mai slabă echipă în deplasare din Ligue 1. Mă feresc de obicei să dau cote mai mari de 1.60 la recomandarea principală, dar o văd pe Reims câștigând acest meci fără mari emoții. Dacă vreți o cotă mai sigură, puteți alege 1 – Nici un pariu pe egal pentru o cotă de 1.24 sau Reims marchează cel puțin un gol, pentru o cotă asemănătoare, 1.25.

Real Madrid – Barcelona- sâmbătă 21.45

După partida retur din semifinalele Cupei Spaniei, aș spune că Barca ia toate cele 3 puncte. Dar niciun meci nu seamănă cu celălalt și poate Ramos și compania au învățat ceva din acest eșec. Presiunea care este pe Real este imensă. Să pierzi 2 meciuri pe Bernabeu cu rivala Barcelona în aceeași săptămână ar fi un coșmar. Orgoliile sunt mereu până la cer în El Clasico ,iar galacticii nu cred că vor sta prea bine la capitolul “nervi” . Dacă vreți o cotă mai mare, personal aș merge pe niciun pariu fără egal Barcelona, cotă 1.80, sau mai safe un 2x pentru o cotă de 1.47.

Vrei sa pariezi astazi? Atunci TREBUIE sa citesti acest articol!

Manchester United- Southampton – sâmbătă ora 17.00

Deși Ole Gunnar Solskjaer are probleme de lot, nu văd la această partida alt rezultat în afară de o victorie a gazdelor. Solskjaer va fi nevoit să fie creativ pentru că îi are indisponibili pe Matic, Mata, Herrera, Lingard, Valencia, Darmian, Jones si Martial( incert). Dar Pogba , Lukaku sau Rashford îi pot pune oricând probleme lui Southampton. Și “sființi” au probleme de lot și îi văd venind pe Old Trafford ca să se apere, în speranța de a obține măcar un punct. De accea nu prea cred că o să fie o partidă cu foarte multe goluri, dar, cel mai probabil, United va mai câștiga trei puncte în lupta pentru un loc de Champions League. Un alt pariu care îmi place este peste 5.5 cornere United, cu o cotă egală ca cea de la 1 solist, 1.44.

CLICK PE IMAGINE!
Bonus de bun venit suplimentar la eFortuna

Recomandarile principale:

Cam așa văd eu ziua de sâmbătă. Cu speranța că v-am inspirat, vă urez verde pe toata linia și nu uitați, pariați responsabil!

CITESTE SI

More in Meciul zilei