Connect with us

Meciul zilei

Ponturi tenis : Daniil Medvedev – Alexander Zverev – Meci tare la Londra

Ponturi tenis Daniil Medvedev vs Alexander Zverev

Daniil Medvedev – Alexander Zverev – Meci tare la Londra

Cel mai tare meci al zilei de astazi din tenis are loc la Londra, de la ora 22:00, acolo unde Daniil Medvedev da piept cu Alexander Zverev.

In primul rand, de laudat cat de mult s-au dezvoltat cei doi jucatori in ultimii ani. Daca inaintea ii priveam ca niste jucatori tineri de perspectiva acum putem afirma ca au confirmat. Ei bine, cine porneste favorit in aceasta intalnire, cine are cele mai mari sanse sa se impuna, vorbim in randurile de mai jos.

Daniil Medvedev

In varsta de 24 de ani, nascut la Moscova, cu rezidenta in Monte Carlo, rusul pare putin favorit in aceasta intalnire. La fel ca si in cazul lui Zverev, cea mai mare problema pe care o are este psihicul. Un jucator atat de talentat insa atunci cand isi pierde putin concentrarea parca intra intr-un alt ritm in care rezultatul este devastator pentru el : duble greseli, mingi in out, nervozitate dusa in extrem.

Daca ar fi sa vorbim strict despre jocul lui Daniil, acesta este unul foarte placut ochiului si extrem de eficient. Interesant este ca cei doi jucatori se intalnesc back2back, ultima partida a celor doi fiind chiar cea directa. La Paris, dupa un meci echilibrat in primele 2 seturi, Medvedev reusea un 6-1 sec, fara mari sperante pentru neamt si castiga partida in 3 seturi.

Alexander Zverev

Alexander Zverev vs Daniil Medvedev

Ponturi tenis : Daniil Medvedev – Alexander Zverev – Meci tare la Londra – Alexander Zverev cauta sa isi ia revansa fata de rus

Am vazut foarte multa lume care mizeaza pe neamt astazi. E drept, ai tendinta parca sa te duci pe cota mai mare atunci cand ai in fata un duel atat de echilibrat. Zverev a dovedit de multe ori ca este un jucator de top. Cu un serviciu bun, o deplasare in teren excelenta, poate sa bata pe oricine insa si poate pierde cu oricine.

De altfel, am amintit mai sus de problemele cu pierderea concentrarii pe care le are Sasha. In momentul in care intra neamtul in acel ” mood ” de duble greseli, automat pierde 2-3 game-uri la rand. Se intampla de multe ori sa revina in meci insa, din pacate pentru el, de multe ori este prea tarziu.

Concluzii

Toata lumea se asteapta la un meci echilibrat. Vorbim de doi jucatori care servesc bine, care se deplaseaza foarte bine in teren. Totusi, Daniil m-a convins mai mult in ultima perioada. Rusul a avut o perioada mai proasta din punct de vedere a rezultatelor insa jocul pe hard, indoor, este cu totul altceva.

Faptul ca Zverev are tendinta de foarte multe ori sa greseasca cand este pus sub presiune ma face sa cred ca rusul are un mic avantaj si asta s-ar putea vedea in momente importante.

Una peste alta, Medvedev este jucatorul mai complet si sper ca acest lucru sa se vada in meciul de astazi. 

1.79 este cota oferita de Betano pentru victoria rusului. Nu uita, la Betano poti incasa un SUPER BONUS la prima ta depunere de pana la 500 lei !

CITESTE SI

More in Meciul zilei