Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Ponturi tenis : ITF Bucuresti ne poate surprinde cu o cota de 3

Tenis ITF Bucuresti

Ponturi tenis : ITF Bucuresti ne poate surprinde cu o cota de 3

Cote cel putin interesante la ITF Bucuresti, acolo unde Stefan Palosi evolueaza in fata lui Mircea Alexandru Jecan.

Am avut posibilitatea de a-i urmari pe amandoi de la fata locului. E drept, a trecut ceva timp de la ITF Targu Mures 2019 insa jocul unuia dintre cei doi s-a dezvoltat considerabil. Si aici vom trece direct la subiect : nu inteleg cotele pe Stefan Palosi.

Rar mi-a fost dat sa vad un jucator de nivel ITF care loveste atat de curat backhand-ul cu o singura mana. A pierdut in final la acel turneu contra lui Casanova, jucator care avea sa castige si turneul insa jocul sau, per total, a fost unul foarte reusit.

De asemenea, vorbeste foarte mult cu el si o face in mod constructiv. ( Am putut vedea de multe ori jucatori care o fac in mod distructiv si isi pericliteaza sansele la victorie ).

Mircea Alexandru Jecan – atat de favorit datorita locului ocupat in clasamentul ATP?

Asta ar fi singura explicatie. In rest, nu vad de ce. Sau faptul ca este jucator de mana stanga sa il incomodeze atat de tare pe Stefan?

Da, daca ne uitam la raportul de victorii/infrangeri, Jecan sta mai bine. Totusi, Palosi vine dupa niste meciuri tari in Austria. Se mobilizeaza foarte bine atunci cand da de un adversar superior. L-a batut pe Netuschil si i-a luat set lui De Greef, perfomante notabile pentru un tanar de 20 de ani din Romania. Nici victoria contra lui Lock nu poate fi data la o parte, desi aceasta a venit pe zgura.

La ora actuala, consider ca Stefan Palosi joaca tenisul mai curat, tenisul superior din punct de vedere tehnic. M.A Jecan poate compensa cu experienta insa in tenis conteaza de cele mai multe ori forma de moment.

Astfel, aleg sa mizez pe Stefan Palosi astazi. Cotele sunt destul de interesante pentru acest meci. In functie de casa, acestea oscileaza intre 2.85 ( agentiile din tara ) pana la 3.50 ( agentiile internationale de pariuri ).

Cea mai mare cota o regasim pe Superbet. 3.20 pentru victoria lui Stefan.

Va recomand sa mizati 5 % din banca lunara pe aceasta recomandare.

Ponturi tenis Bucuresti

Ponturi tenis : ITF Bucuresti ne poate surprinde cu o cota de 3 – Stefan Palosi este selectia de astazi oferita de Superbet

Nu ai cont la Superbet? Deschide-ti acum unul si profita de SUPER OFERTA de bun venit !

CITESTE SI

More in Meciul zilei