Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Ponturi tenis : Sorana Cirstea ne aduce o cota de 2

Sorana Cirstea tenis

Ponturi tenis : Sorana Cirstea ne aduce o cota de 2

Desi Simona Halep nu este prezenta la acest turneu, iata ca Romania este reprezentata cu cinste de Sorana Cirstea la acest turneu de la US Open.

Dupa ce a trecut de Jo Konta, romanca are un examen putin mai usor, cel putin pe hartie : Karolina Muchova. Totusi, calculele hartie pot fi date peste cap atat de usor, in special la acest turneu..

Karolina Muchova

Nascuta la Olomuc, in varsta de 24 de ani, cred ca o pot numi ” Baby Face Killer „.  Imi permit sa o numesc asa pentru ca la cei 1.80 ai sai are o lovitura de dreapta devastatoare de multe ori.

Cea mai ridicata pozitie in clasamentul WTA a fost 21, in noiembrie, 2019.

A prestat un joc foarte, foarte solid cu Venus Williams si jocul la serviciu pare ca i s-a imbunatatit, desi inca comite destule duble greseli, proentajul pe punctele castigate la primul serviciu este destul de ridicat.

Sorana Cirstea

Nascuta la Targoviste, Sorana a surprins foarte multa lume in meciul cu Konta datorita psihicului tare de care a dat dovada.

Sa fiu sincer, desi a castigat setul 2, ma asteptam sa piarda decisivul. Totusi, in tot setul 3 a fost absolut fabuloasa. A prins fiecare linie, a avut niste retururi fantastice.

Problema Soranei, totusi, este la serviciu. Joaca mult mai bine la retur. Este o jucatoare ce loveste mingea din plin si cauta sa riste in aproape fiecare punct. Cu un moral bun, acest lucru poate sa iti iasa la perfectie. Daca nu esti intrat in meci, pot interveni greseli multe. Si acele greseli pot sa iti afecteze serviciul destul de mult.

Concluzii

Muchova este favorita pe hartie. Cu toate ca imi doresc foarte mult ca Sorana sa avanseze mai departe, va fi greu. Nu este exclus sa vedem un meci de 3 seturi. Totodata, Cirstea cred ca se va baza foarte mult pe retur. Va incerca sa isi limiteze greselile la serviciu pe cat posibil insa este genul de meci in care trebuie sa risti destul de mult atunci cand nu esti la primire.

Mizez pe minim 4 duble greseli ale romancei la o cota de 2.05 la Betano.

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei