Connect with us

Meciul zilei

Ponturi Uefa Champions League 05.03.2019 – Adina

Vrei sa pariezi pe optimile Ligii Campionilor acum? Afla cum o mai duc cele 16 protagoniste!

Ponturi Uefa Champions League 05.03.2019 – Adina

Bună ziua, prieteni! Avem zilele astea 4 partide spectaculoase în Champions League și sperăm să evităm surprizele și să înverzim cât mai multe bilete. Am analizat pentru voi meciurile de marți și cam acestea ar fi recomandările mele.

Dortmund- Tottenham

Ce mai au de pierdut nemtii? Nimic. Așa că Dortmund o sa joace singura carte care le-a mai rămas în pachet : Atacul. Publicul va pune presiune pe ei pentru că suporterii fideli încă mai speră. Este aproape imposibil sa întorci un 0-3, dar sunt sigură că Dortmund va lupta pentru șansa ei. Problema nemților este că nu au voie să ia nici gol, deci va fi greu să se și apere perfect și să dea și 3 goluri. Oricum, vor fi nevoiți să tragă pe poartă. Recomandarea mea principală la acest meci este Dortmund minim 5 șuturi pe poartă cota 1.53. Dacă vreți o cotă mai bună, eu zic că se merită încercat și pariul Marco Reus are peste 1,5 șuturi pe poartă cu o cotă de 2.40 tot la Betfair.

Ponturi Pariuri Optimile Ligii Campionilor 5-6 martie – PROFIT MAXIM

Real Madrid- Ajax

Fotbalul e de multe ori nedrept. Cine a văzut partida tur știe că Ajax putea obține totuși un punct. Dar echipele mari și când nu impresionează, câștigă și dacă nici Realul, cu 3 trofee consecutive în UCL, nu are experiență și nu știe să scoată maximum dintr-un meci, atunci cine știe? Ajax e o echipă frumoasă, bătăioasă , care practică un joc deschis. Olandezii nu vor veni pe Bernabeu decât cu un gând: să înscrie. Fără Ramos, Realul s-ar putea să aibă ceva problemă în defensivă. Recomandarea mea pentru voi este Ajax peste 3,5 cornere la o cotă de 1.47 . Pentru recomandarea mea secundară o să merg tot pe apetitul ofensiv al lui Ajax și vă spun că puteți încerca și un pariu de peste 3,5 șuturi pe poartă la o cotă de mai bună, de 1.57. 

Puteti accesa link-ul de mai jos pana nu se schimba liniile pe care le-am propus. Succes maxim tuturor!

PARIAZA ACUM RECOMANDARILE – CLICK AICI!

CITESTE SI

More in Meciul zilei