Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Pospisil vs. Shapovalov este meciul zilei de azi – 05.01.2020

Pospisil vs. Shapovalov este meciul zilei de azi – 05.01.2020

Meciul zilei de azi are in prim plan o confruntare din tenis, Pospisil vs. Shapovalov din optimile de finala de la Montpellier, unde mizăm pe un pariu special pe ași.

Info Pospisil:

 • Canadianul ocupa locul 132 in ierarhia ATP si participă la aceast turneu la startul căruia nu a mai fost din anul 2012.
 • In anul 2018 a avut si ceva probleme medicale, in urma cărora a fost nevoit sa fie operat si sa stea departe de teren cam jumătate de an. Acum, incet-incet jocul sau pare ca tinde sa fie la capacitate maximă.
 • In vârstă de 29 se ani Vasek este un jucător înalt de 1.94 m ce preferă suprafețele dure, precum cea din Franța. Înălțimea lui il face sa servească foarte bine, iar această “armă” face sa isi castige destul de ușor punctele cu primul serviciu. In cariera are un procentaj de 76% puncte câștigate cu primul serviciu ceea ce este de invidiat pentru multi tenismeni.
 • In acest an are 4 victorii si 2 înfrângeri. A pierdut surprinzător in primul tur la Australian Open, in 3 seturi in fața lui Karlovic.
 • La acest turneu a jocul său a aratat ceva mai bine. A reușit sa treaca de Bedene in 2 seturi fără sa cedeze nici un break.

Info Shapovalov:

 • De partea cealaltă, Shapovalov, tot canadian, ocupă locul 16 ATP si ia startul la Montpellier dupa o prestație dezamăgitoare la AO, fiind eliminat inca din primul tur de ungurul Fucsovic.
 • Shapovalov, la doar 20 de ani este foarte talentat si cu siguranță daca se va ține de treabă, va face performanță in tenisul mondial. Deocamdată are multe de învățat mai ales pe partea mentală, deoarece jocul sau este unul oscilant. Reușește sa faca meciuri mari si sa câștigă cu jucători importanți si pierde surprinzător cu jucători mult mai slab cotati.
 • Anul trecut s-a oprit in sferturi la acest turneu, iar acum este cotat cu a 3-a șansă la câștigarea lui. Tot anul trecut a reușit sa isi adjudece si primul trofeu ATP, la Stockholm si sa ajungă in finala masters de la Paris.
 • Cei doi canadieni s-au mai întâlnit o dată in acest an, in Australia la Auckland, acolo unde Shapovalov s-a impus in 2 seturi, 6-4, 7-6.

Info pronostic:

 • Dupa cum va spuneam pentru acest meci am ales sa mizez pe un pariu special oferit de Betano. Linia de 6.5 asi oferita pentru Pospisil consider ca este un prea joasă, in conditiile in care canadianul are o medie mult mai ridicată.
 • In ultimele 10 meciuri a reușit: 7 ași cu Bedene, 14 cu Karlovic, 8 cu Shapovalov, 5 cu Sousa, 7 cu Nodskov, 14 cu Pannu, 16 cu Rublev, 15 cu Millman, 8 cu Opelka si 7 cu Korda.
 • Vedem astfel cifre ce depășesc linia stabilită de Betano pentru acest meci, astfel ca pronosticul meu este Pospisil peste 6.5 ași la o cota de 1.75 oferită de Betano.

Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ti deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei