Connect with us

Meciul zilei

Primele 5 ponturi din fotbal recomandate de Adina 23.02.2019

Lista recomandari

Primele 5 ponturi din fotbal recomandate de Adina 23.02.2019

Buna ziua, prieteni! Aceasta este lista mea cu recomandările pentru acest weekend. Ultimele 2 weekenduri au venit la pachet cu surprize, dar sper ca zilele acestea să înverzim cât mai multe bilete.

PSG – Nimes – sâmbătă 18.30

PSG este lider detașat în Ligue Une și nu cred că se mai întreabă cineva cine va câștiga campionatul. Nimes este la o distanță confortabilă de zona roșie a clasamentului. Parizienii au arătat etapa trecută cu au foame de goluri, după 5-1 cu Montpellier. Nimes este o echipă ce practică un fotbal frumos, mereu spre poartă, și mi-e greu să cred că vine la Paris să se apere. Cavani și Neymar lipsesc în continuare, dar Mbappe este într-o formă de zile mari. Astfel că prevăd un meci frumos, cu goluri, iar recomandarea mea este peste 2,5 sau handicap PSG 0-1.

Dusseldorf – Nurnberg – sâmbătă 19.30

Dusseldorf părea la un moment dat că a depus armele, dar echipa a reușit să se redreseze și iat-o acum pe locul 12, după câteva meciuri bune, printre care și un 3-0 categoric cu Stuttgart. Nurnberg este lanterna roșie a Bundesligii. În penultima etapă a pierdut un meci foarte important cu colega de clasament Hannover, iar egalul de acasă cu Dortmund din ultima etapă cred că a fost doar un accident nefericit. Nurnberg a pierdut ultimele 5 meciuri din deplasare și mai dureros este că nu a înscris nici măcar un gol. În aceste condiții, o văd favorită pe Dusseldorf. Recomandarea mea este niciun pariu pe egal Dusseldorf, cu cota 1.33, dar puteți încerca și 1 solist pentru o cotă bună, 1.83.

Frosinone – AS Roma – sâmbătă 21.30

Frosinone cred că a devenit echipa “non-grata” pentru pariori după 2 rezultate ce au distrus multe bilete: 1-0 cu Sampdoria și 4-0 cu Bologna, ambele victorii fiind obținute în deplasare. Dar Roma e o echipă de alt nivel. Meciul are miză pentru ambele formații: Roma trage tare să revină pe loc de Champions League, iar Frosinone se zbate să iasă din zona retrogradării. În ultimele 4 partide acasă Frosinone nu a reușit nici măcar să marcheze un gol! Astfel că o să merg pe cornere peste 4,5 Roma în acest meci pt că sunt sigură ca echipa lui Di Francesco va ataca poarta constant. O altă recomandare este 2 solist, cotă 1.50.

Manchester United – Liverpool – duminică 16.05

Ce meci ne așteaptă duminică! Sper să fie o partidă spectaculoasă , cu multe goluri, nu cum a fost cea de pe Anfield, cu Bayern din Champions League. United este cu totul altă echipă de la venirea lui Ole Gunnar Solskjaer. Sub conducerea nnorvegianului, “diavolii” au reușit să ajungă din nou pe loc de Champions League, cu un joc solid și cu un Pogba cu foame de goluri. O singură data s-a împiedicat United-ul lui Solskjaer, 0-2 cu PSG în optimile Champions League. De cealaltă parte Liverpool este aproape de primul ei titlu în era Premier League, dar City îi stă în coaste. Tripleta de vis Salah, Mane și Firmino o să încerce să găsească spații în defensiva lui United, care va fi nevoită să atace pentru că joacă acasă, iar orgoliile sunt până la cer. Chiar daca Van Dyk a revenit, cred că Liverpool va încasa cel puțin un gol. Mai ales că tânărul Arnold urcă mult pentru a ajuta ofensiva și e o pâine de mâncat pe partea lui. În același timp oricare dintre Salah, Mane sau Firmino poate marca, asta dacă nu o faca chiar Shaqiri, omul care i-a dat 2 goluri lui United pe Anfield, în tur. Astfel că logica îmi spune că ambele echipe vor marca, cotă 1.60. Dacă vreți o cotă și mai bună puteți încerca un gg și peste 2,5 la o cotă de 2.00 sau simplu, peste 2,5, la o cotă de 1.75.

Sampdoria- Cagliari – duminică 13.30

Sampdoria a “ucis” destule bilete săptămâna trecută, dar nu o văd să se împiedice și cu Cagliari, după sincopa cu Frosinone. Sampdoria este o echipă bună acasă, cu 4 victorii în ultimele 5 meciuri. Cagliari este pe ultimul loc, în deplasare, ca formă. Un singur egal în 5 partide. Am ales această partidă pentru că îmi place cota pe care o are Sampdoria pentru victorie, 1.80. Dar pentru a evita o altă surpriză o să vă recomand cota mai safe, niciun pariu pe egal Sampdoria, cotă 1.30. Normal că puteți juca și 1 solist , pentru că se merită.

Prieteni, cam așa văd eu acest weekend. Țineți cont că sunt doar niște recomandări, puteți schimba ce vreți. Să fie verde și nu uitați, pariați responsabil!

CITESTE SI

More in Meciul zilei