Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Australian Open

Profitam de serviciul australianului Kyrgios – Meciul zilei de la Australian Open – 27.01.2020

Profitam de serviciul australianului Kyrgios – Meciul zilei de la Australian Open – 27.01.2020

Buna seara ! Pe langa cota 2 pe care am oferit-o alaturi de colegul meu, am decis sa ofer inca un pariu care mie personal imi place foarte mult. Venim dupa o perioada nu foarte buna, 2 lost-uri la rand la cota 2 si meciul zilei, ceea ce conteaza insa este ca profitul este de partea noastra momentan. In ceea ce ma priveste, urmaresc profitul pe termen lung asa ca am incredere ca vom iesi pe plus.

 

Australian Open 20 Ianuarie - 2 Februarie

Australian Open

Luni dimineata de la ora 10:00(ora Romaniei), are loc cea mai asteptata partida din sferturile turneului de Grand Slam de la Australian Open. Este vorba despre partida dintre australianul Nick Kyrgios si spaniolul Rafa Nadal.Se anunta un meci foarte spectaculos, australianul avand publicul de partea lui.

Nick Kyrgios

Nick Kyrgios

 

Rafa Nadal

COTA 2 DIN TENIS – 27.01.2020

 

Pronostic special pentru aceasta confruntare spectaculoasa: 

Pentru aceasta partida am ales sa pariez un pronostic destul de diferit oferit doar de BETANO: Cel mai rapid serviciu in meci. Cu totii stim ca principala arma a australianului este serviciul, fiind in top 3 la asi serviti in acest turneu si pe locul 2 la cel mai rapid serviciu, 230km/H, viteza pe care a reusit sa o atinga in toate cele 3 meciuri pe care le-a disputat in acest an la Australian Open.

PARIAZA PRONOSTICUL LA BETANO CU 100% BONUS LA DEPUNERE PANA LA 500RON!

Mizez ca australianul va forta primul serviciu foarte mult in acest meci, jucand cu Rafa Nadal este constient ca spaniolul poate returna multe mingi inapoi. Australianul va incerca sa nu-i ofere aceasta sansa spaniolului si cred ca va depasi lejer linia setata de cei de la Betano.

Cand m-am apucat sa scriu articolul linia era setata la 223.5 avand o cota de 1.70. Intre timp, linia s-a modificat la 225.5, chiar si la linia asta am incredere destul de ridicata in pariu.

 

CITESTE SI

More in Australian Open