Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Pronostic special pentru confruntarea dintre Ajax-Valencia! Meciul Zilei 10.12.2019

ponturi champions league

Meciul Zilei

În această seară, începând cu ora 22:00, pe Johan Cruijff Arena este programată confruntarea dintre Ajax-Valencia, duel din cadrul grupei H a Ligii Campionilor la fotbal.

Informații meci:

 • Lăncierii au avut un parcurs foarte bun în această stagiune, 10 puncte acumulate în cele 5 confruntări deja susținute.
  Vin după un rezultat negativ înregistrat în campionat, scor 0-2, împotriva celor de la Willem, duel în care Ajax și-a creat 29 de ocazii, dar din păcate, acestea nefiind fructificate pe tabelă. În urma acestui eșec, AZ Alkmaar s-a apropiat la o diferență de 3 puncte față de lider, ocupat de lăncieri.
  Principalul marcator al echipei este Promes Quincy (10 goluri), urmat de Huntelar și Tadic.
  În grupă, trupa antrenată de Erik ten Hag deține un golaveraj pozitiv 12-5. Însă, un eventual rezultat de egalitate nu le este suficient pentru a fi siguri de calificare. Pe lângă Valencia, Ajax se luptă pentru primăvara europeană și cu englezii de la Chelsea. Albaștrii urmând a avea un duel facil cu Lille, codașa grupei.
  În această stagiune europeană, gazdele au acumulat o medie de 18,5 al out-urilor oferite.
  Pentru acest duel, Promes Quincy (golgheterul echipei) și David Neres sunt anunțați indisponibili. 

Meci de totul sau nimic pentru lilieci!
 • De cealaltă parte, Valencia face deplasarea în Olanda cu scopul de a obține cele 3 puncte puse în joc și participarea în primăvara europeană.
  În grupă, aceștia ocupă poziția secundă, 8 puncte, două victorii, două remize și o înfrângere fiind rezultatele înregistrate.
  Vin după victoria din campionat, scor 2-4, împotriva celor de la Levante, duel în care Gameiro a punctat de două ori.
  Parejo și Gomez sunt principalii marcatori ai echipei în acest sezon, fiecare reușind să trimită de 6 ori mingea-n plasă.
  În grupă, trupa antrenată de Albert Celades a obținut un golaveraj pozitiv, 8-7, 5 dintre acestea fiind înscrise în poarta celor de la Lille.
  În această stagiune europeană, liliecii au acumulat o medie totală a out-urilor aproximată la 19,50.
  Pentru acest duel, Garay este pus pe lista indisponibililor, acesta fiind suspendat pentru cumulul de cartonașe.

Concluzie+Pronostic

 • În primul duel în care cele două echipe s-au întâlnit, Ajax a reușit să se impună categoric, scor 0-3. Duel soldat cu un număr de 26 de out-uri acordate.
  De această dată, miza jocului este mult mai importantă, ambele luptându-se direct pentru o poziție care duce în play-off-ul Ligii Campionilor.
  Mă aștept la un joc extrem de fragmentat, în urma căruia, linia de 34,5 out-uri acordate să fie depășită fără niciun fel de probleme.

In prezent, betano este sigura casa de pariuri care ne pune la dispozitie acest tip de selectie!Nu ai cont?DESCHIDE UNUL CHIAR ACUM!

CITESTE SI

More in Meciul zilei