Connect with us

Alte campionate

Rapidistii nu mai pot claca! Meciul Zilei 21.07.2020

ponturi romania

Rapidistii nu mai pot claca! Meciul Zilei 21.07.2020

Astazi, incepand cu ora 18:30, Rapid Bucuresti si FC Arges se vor intalni intr-o partida cruciala in lupta pentru promovare. Gazdele se afla pe locul 3 in clasament, cu 21 de puncte si 2 partide disputate. In aceste conditii, rapidistii nu mai pot claca. De partea cealalta, argesenii ocupa ultimul loc in play-off, cu 20 de puncte si un singur duel.

Cu doua remize albe din doua posibile, echipa lui Alexa nu isi mai permite vreun pas gresit. Daca nu castiga astazi, sansele de promovare devin din ce in ce mai mici pentru ca Petrolul, Mioveni si chiar Argesul stau la panda. Antrenorul echipei din Giulesti a subliniat importanta acestei partide. Se asteapta ca baietii sai sa dea dovada de determinare precum au facut-o in ultima jumatate de ora din meciul de la Ploiesti. La acea partida, giulestenii au jucat mai bine de 30 de minute cu doi oameni in minus.

Dan Alexa : ” Imi doresc să jucăm ca în ultimele 30 de minute de la Ploiesti ” 

Rapidistii nu mai pot claca! 

  • In meciul cu Petrolul am vazut greseli puerile din partea portarului Popa. Chiar si asa, cu doi oameni in minus, Rapid a dominat infruntarea. Vedem asadar faptul ca bucurestenii reprezinta o formatie de top din Liga a 2-a. Pe Arges in schimb am urmarit-o la Turris Magurele, acolo unde a avut mare noroc sa obtina remiza. Echipa a fost dominata complet si a fost salvata de paradele portarului.
  • Gazdele cred ca au un mare plus astazi in compartimentul median, acolo unde pot face diferenta. Amir Jorza si Alami sunt doi jucatori care mie personal imi plac si de la care ma astept sa isi impuna dominatia.

SUPERBET este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

Vom miza 10% din buget pentru pronosticul – PSF1 (pauza sau final 1)

De asemenea, colegul meu Marius are incredere in Rapid Bucuresti si recomanda un pronostic chiar mai curajos – 1 solist la o cota de 2.07!

CITESTE SI

More in Alte campionate