Connect with us

Baschet

Meci usor pentru Real in Euroliga – Cota de 3.25 – 13.10.2020

Ponturi la pariuri Real Madrid vs Khimki

Meci usor pentru Real in Euroliga

14.10.2020 va fi, probabil, o data pe care jucatorii lui Khimki vor sa o uite cat mai repede. Se deplaseaza la Madrid, acolo unde dau piept cu Realul. Motivele pentru care am spus asta le veti regasi in randurile de mai jos.

Khimki este afectata grav de COVID-19

Desi au cerut amanarea etapelor 3 si 4 din Euroliga, oficialii acestei competitii au respins cererea rusilor. Astfel, au un lot de DOAR 8 jucatori pentru aceasta partida. Clar, poti emite pretentii oricand in fata Realului din Madrid si cu o banca scurta, atata timp cat acei 8 sunt unul si unul. Din pacate pentru rusi, acest lucru nu este deloc valabil.

Astfel, urmatorii jucatori au facut deplasarea la Madrid : Jonas Jerebko, Sergey Karasev, Sergey Monya, Egor Vyaltsev, Devin Booker, Vladislav Odinokov, Vyacheslav Zaitsev si Dairis Bertans. Dintre acestia, ultimul mentionat este la cca 50 % din capacitate, deci, nu il vom vedea fortat decat intr-un meci mai echilibrat.

Pariaza pe Euroliga la cele mai bune cote cu un SUPER BONUS !

Deci, in absenta lui Bertans, nimeni nu prea are cine sa ii opreasca pe fundasii Realului. E drept, cu Booker, Monya si Jerebko, Khimki sta destul de ok sub panou. Insa, in rest, imaginatia conducatorilor de joc va fi lipsita in absenta fundasilor de baza de la rusi.

Rela Khimki tips

Meci usor pentru Real in Euroliga – Cota de 3.25 – 13.10.2020  – Bertans nu este la 100 %

Boost de moral pentru madrileni

Realul are deja 2 infrangeri in Euroliga. Au pierdut cu Valencia si Baskonia. Totusi, lucrurile nu pot ramane asa pentru madrileni. Au valoare, au o banca extraordinar de lunga si sunt convins ca este doar un inceput mai nefericit pentru acestia si cam atat.

Sa nu uitam ce jucatori pot veni de pe banca pentru Madrid : Carroll, Caseur, Rudy Fernandez sau Sergio Llull.

Dublati pe absolut toate posturile, Realul nu va avea probleme sa castige aici. Daca vor exista probleme sa castige in fata unui Khimki decimat, ei bine, exista intr-adevar o problema in trupa madrilena.

Concluzii

Ma indoiesc ca rusii pot pune probleme. Sau daca o vor face, cred ca va fi in prima repriza. Meciurile dintre cele 2 echipe au fost tot timpul spectaculoase. In ultimul meci direct disputat la Madrid, Realul reusea sa dea 104 puncte in fata unui Khimki cu tot lotul complet. In antepenultimul meci, spaniolii dadeau 100 de puncte in Rusia.

Astazi, cu un moral decimat insa cu sansa extraordinara de a-si reveni in acest meci, cred ca Madridul cauta sa isi puna in valoare schemele de joc si sa isi recapete moralul.

Sa nu uitam ca daca joci in 8 jucatori pot interveni problemele cu faulturile. Sau pot sa nu intervina. Insa, in acest caz, apararea lui Khimki nu poate fi asa agresiva si sunt convins ca Realul va profita.

Suta pentru Real ? Ai o cota de 3.25 la Betano daca crezi ca Real Madrid va inscrie minim 100 de puncte in aceasta partida

CITESTE SI

More in Baschet