Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Recomandare din fotbal pauza/final 26.02.2019

Superpariuri din UEFA Champions League

Recomandare din fotbal pauza/final 26.02.2019

Salutare tuturor prieteni. Astazi o sa aveti parte de o surpriza pentru ca o sa va propun o recomandare pauza/final din fotbal.

In oferta de astazi gasim foarte multe meciuri din ligile inferioare, asadar, m-am gandit sa va propun un meci foarte interesant din Seria B, acolo unde Padova si Brescia se vor infrunta.

In primul rand vreau sa va atrag atentia si va spun ca aceasta recomnadare este o analiza proprie, iar sansele de reusita sunt foarte mici, insa trebuie sa ne incercam norocul, plus de asta bugetul nostru nu o sa fie afectat pentru ca miza o sa fie foarte mica. Asadar, mergem in Seria B, acolo unde liderul din Italia joaca in deplasare la Padova, ocupanta ultimului loc. Din start, partida nu miroase a bine pentru avem o cota de 2.15 in scadere pentru Brescia. Stim foarte bine ca aceste partide sunt foarte imprevizile, in special cand liderul joaca cu ultimul loc din orice campionat. Pentru a adauga un argument in plus pronosticului nostru ne putem uita in ultimul meci dintre cele doua, iar acolo o sa observam ca Padova a condus la pauza, iar mai apoi Brescia a revenit in meci si a reusit sa castige meciul cu scorul de 4-1.

Inca odata ma repet, acest meci reprezinta o analiza proprie, iar inspiratia este baza acestui pronostic extrem de dificil. Sansele de reusita nu sunt foarte mari, asadar, aveti grija la miza. Bafta tuturor si pariati responsabil!

PARIAZA AICI COTA 27

Sunt foarte curios si de pronosticul X/2( cota 5.25), insa o sa vedem diseara daca avem vreo sansa cu aceste pronosticuri tip pauza/final. Chiar daca o sa fie lost, o sa mai incercam astfel de pronosticul in viitorul apropiat.

More in Meciul zilei