Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Recomandare speciala din Tenis – 15.02.2020

ponturi tenis

Recomandare speciala din Tenis – 15.02.2020. Colegul meu va propune un nou pariu special din domeniul pe care il stapaneste cel mai bine.

Cristian Minea va ofera astazi un meci din ATP. Recomandarea zilei ne aduce in prim plan meciul dintre spaniolul Carreno Busta si canadianul Felix Auger-Aliassime. Pentru acest meci v-am pregatit o recomandare speciala, si anume:

Over 48.5 puncte castigate de Carreno Busta pe serviciul al 2-lea.
  • De ce? Foarte simplu Carreno Busta se afla intr-o forma foarte buna in acest moment, acest reusind sa treaca rand pe rand de: A.Mannarino (un jucator care sta foarte mult in raliuri), R.Bautista (un jucator foarte bun in raliuri, defensiva lui se aseamana cu un zid) si pe J.Sinner (un tanar foarte talentat cu un joc spectaculos). Carreno Busta a reusit sa depaseasca linia de 48,5 in toate meciurile.
  • In meciul cu Mannarino a avut un procentaj de 59%, in meciul cu Bautista a castigat 51% dintre punctele jucate cu serviciul 2 (Agut, cum spuneam si mai sus, este un jucator foarte bun in raliuri si la retur) iar cu Sinner a castigat 54% din puncte. Linia de 48.5 mi se pare putin cam jos pentru acest meci, deci, prin urmare cred ca o sa mai creasca cateva procente. Pariati responsabil!

BETANO este agentia online pe care am ales-o pentru acest pronostic special. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus de pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Meciul zilei