Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Recomandare speciala pentru ”El Clasico” 02.03.2019

Real Madrid - Barcelona - 02.03.2019 - GnTTIps

Recomandare speciala pentru ”El Clasico” 02.03.2019

Real Madrid – Barcelona este cel de-al treilea “El Clasico” din 2019 si al patrulea al sezonului, urmand sa se dispute sambata, cu incepere la ora 21:45, pe Santiago Bernabeu.

Tinand cont de toate evenimentele petrecute in aceasta saptamana ne vom astepta cu siguranta la un meci foarte tensionat. Este poate ultima sansa a Realului de a mai spera la titlul in La Liga, asadar, ma astept sa intre mult mai motivati si mai agresivi pentru a bloca jocul Barcelonei. Dupa ce m-am uitat prin oferta celor de la Betano, am reusit sa gasesc o cota foarte buna pentru un singur cartonas pe care Sergio Ramos trebuie sa il incaseze in meci. Stim foarte bine ca Ramos este un jucator agresiv si foarte impulsiv, asadar, ma astept sa reactioneze la fiecare contact pentru ca este unul dintre cele mai importante jocuri din acest sezon.

Recomandare:

De mentionat este faptul ca acest pronostic se poate juca foarte bine si pe LIVE. Cred ca in acest mod putem profita la maxim de acest pronostic. Daca urmarim partide, ne vom da seama si intensitatea intrarilor sau a deposedorilor, asadar, o sa ne facem o idee mult mai buna. 

Daca vrei sa profiti de aceasta cota, dar si de alte recomandari interesanta, dai un CLICK aici.

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

Posesia va fi un aspect important in El Clasico, astfel va propunem un pariu special extrem de interesant. CLICK AICI!

More in Meciul zilei