Connect with us

Meciul zilei

Recomandarea noptii din NHL – 13.02.2020

Recomandarea noptii din NHL

În această noapte, începând cu ora 04:30, Pepsi Center este gazda confruntării dintre Colorado Avalanche-Washington Capitals. Duel din cadrul primului eșalon de hochei american (NHL).
Informații Colorado:

Ocupă poziția secundă în Conferința de Vest, acumulând până în prezent 72 de puncte. Fiind la o singură lungime distanță față de liderul conferinței, St. Louis Blues.
În cele 55 de confruntări deja susținute, avalanșele au realizat 30 de victorii, 9 remize și 16 înfrângeri.

Traversează o perioadă excelentă. Având 8 victorii în ultimele 9 dueluri.

Vin după un rezultat pozitiv, scor 3-0, împotriva senatorilor.
După prima perioadă de joc, tabela de marcaj urma să indice scorul de 1-0. Rantanen reușind în ultimul minut de joc să dezghețe tabela.

Pentru ca apoi, arbitrul urmând să indice din nou punctul de la centrul patinuarului în ultima perioadă.
Mai întâi, Colorado avea să se distanțeze pe tabelă în minutul 10, prin golul lui Nichushkin.
Având de recuperat două goluri, Ottawa era nevoită să folosească al 6-lea jucător de câmp. Hogberg fiind astfel lăsat pe bancă.

Din păcate pentru aceștia, Avalanche a profitat de acest avantaj pe care senatorii aveau să-l ofere. Lendeskog fiind jucătorul care urma să trimită pucul în buturile fără apărare ale echipei vizitatoare.
În duelul cu senatorii, Colorado a reușit să-și creeze numai puțin de 36 de ocazii de gol.

Venit în acest an de la Toronto Maple Leafs, Nazem Kadri a avut parte de o accidentare. Așadar, acesta nu vă putea evolua în confruntarea cu cei de la Caps.
Un alt indisponibil este Colin Wilson. Însă, serviciile acestuia fiind de mult înlocuite.
Americanul evoluând doar în 9 confruntări în stagiunea curentă. Timp în care a reușit să trimită 4 pase decisive.

Fără dar și poate, canadianul Nathan MacKinnon este de departe principalul factor de risc pentru buturile capitalilor.
Canadianul și-a trecut în palmares în acest sezon numai puțin de 32 de goluri și 46 de pase decisive.

Makar, Burakovsky, Rantanen și Kadri sunt alți 4 intermediari extrem de importanți din angrenajul echipei avalanchelor. Aceștia reușind până în prezent să acumuleze împreună 157 de puncte.

În ceea ce privește titularizarea celui ce va fi responsabil cu menținerea buturilor intacte, mă aștept ca, Grubauer să fie folosit.

Portarul de origine germană a acumulat un procentaj de 91,54% la salvări. Aproximativ 2,65 goluri încasate pe fiecare meci.

Colorado a reușit să marcheze numai puțin de 200 de goluri în acest sezon. Aproximativ 3,64 goluri pe fiecare duel, deținând cele mai bune linii ofensive din conferință.

Din cele 55 de confruntări, 30 urmând să se termine cu minim 6 modificări de tabelă.
În timp ce pe teren propriu, această linie de 6 goluri marcate avea să fie realizată în 17 din cele 26 de dueluri.

Informații Capitals:

Datorită perioadei nu tocmai bune pe care o traversează, din poziția de lider, Caps a căzut pe poziția a 3-a. Acumulând 77 de puncte până în prezent. La două lungimi distanță față de locul secund, ocupat de Tampa și la 5 față de Boston, liderul conferinței de Est.

Însă, această diferență se poate recupera foarte ușor. Tampa și Boston având cu un meci, respectiv două în plus față de aceștia.

În cele 56 de confruntări susținute, Washington a desenat 27 de victorii, 14 remize și 15 înfrângeri.

Așa cum am spus, perioada pe care o traversează nu este tocmai bună. Având două victorii și 4 înfrângeri în ultimele 6 dueluri.
Toate aceste întâlniri urmând să se încheie cu un minim de 6 schimbări de tabelă.

Vin după un eșec suferit pe teren propriu, scor 3-5, împotriva celor de la Islanders. Toate cele 8 goluri fiind marcate în primele două perioade de joc.
Carlson, Eller și Oshie au fost cei 3 marcatori din duelul cu Islanders.

Pentru confruntarea din această noapte, Todd Reirden dispune de cel mai bun lot pe care acesta îl are pus la dispoziție. Toți jucătorii fiind perfect valizi.

Oveckin este golgheterul echipei. Rusul reușind să-și treacă în palmares în acest sezon numai puțin de 40 de goluri și 17 pase decisive.

Carlson, Oshie, Kuznetsov sau Vrana sunt alți 4 jucători care oricând pot pune probleme buturilor apărate de Grubauer, portarul avalanșelor. Cei 4 au reușit în acest sezon să înregistreze împreună în acest sezon 196 de puncte.

Pentru postul de portar, datorită dificultății acestui joc, consider că, Holtby va fi în cele din urmă titularizat. Apărător cu un procentaj de 89,45% la salvări. Aproximativ 3,18 goluri încasate pe fiecare duel.

Astfel, tânărul de origine rusă, Samsonov urmând a fi folosit ca și rezervă. Acesta reușind până în prezent să înregistreze un sezon de-a dreptul fantastic. Realizând un procentaj de 91,72% la salvări. Medie de 2,40 goluri încasate pe fiecare duel.

Caps a marcat în stagiunea curentă 202 goluri, aproximativ 3,61 goluri marcate.În timp ce partea defensivă a acestora este străpunsă de 3,10 ori.

În 40 din cele 56 de confruntări susținute, linia de minim 6 goluri marcate a fost realizată fără probleme.
În timp ce pe teren străin, în 17 din cele 27 de întâlniri, tabela de marcaj a avut de suferit de minim 6 ori.

Cele două formații s-au întâlnit de 6 ori în ultimii 3 ani. Dintre care, 5 urmând să se încheie cu un minim de 6 goluri marcate.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

                                                                                                       sursa foto: NHL

CITESTE SI

More in Meciul zilei