Connect with us

Meciul zilei

Recomandarea serii din NHL 02.03.2019 – Andrei Cinculescu

Hochei

Recomandarea serii din NHL 02.03.2019 – Andrei Cinculescu

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Recomnadarea serii din NHL vine de la o confruntare în care mă aștept să vedem recital de goluri. Mult succes!
Columbus Blue Jackets – Edmonton Oilers
Informații Columbus:
  • Ocupă poziția a 4-a în Divizia Metropolitană, 75 de puncte acumulate până în prezent. Au reușit să obțină 8 victorii în ultimele 12 confruntări, forma de moment fiind una mulțumitoare. Dețin în lot jucători de foarte mare calitate, Atkinson, Duchene și Panarin fiind doar 3 dintre aceștia. Media golurilor marcate/primite per meci se regăsește la 6,30, iar 11 din ultimele 15 confruntări s-au încheiat cu un număr de cel puțin 6 goluri marcate.
  • Rusul Bobrovsky este anunțat a fi titular în poarta acestora, portar decent pentru această competiție, procentajul de apărare fiind de 90,07%, aproximativ 2,80 goluri primite per meci. Singura absență importantă este Murray, 28 de pase decisive în acest sezon. Pittsburgh și Flyers pun foarte mare presiune pe aceștia, iar orice pas greșit poate fi fatal.

Vrei sa pariezi astazi? Atunci TREBUIE sa citesti acest articol!

Informații Edmonton:
  • Ocupă poziția a 6-a în Divizia Pacific, 61 de puncte acumulate până în prezent, la 14 diferență față de ultimul loc de play-off. Forma de moment nu este una foarte bună, Edmonton a pierdut 7 din ultimele 10 confruntări, timp în care au încasat 34 de goluri. Calitate există în angrenajul acestora, McDavid, Draisaitl și Nugent fiind principalii stâlpi ai acestei formații, dar în acest sezon, comunicarea între jucători și antrenor este aproape inexistentă.
  • Media golurilor marcate/primite per meci se regăsește la 6,28, iar 12 din ultimele 18 confruntări s-au încheiat cu un număr de cel puțin 6 goluri marcate. Koskinen este cel care va evolua între buturile echipei, portar cu procentaj apărare estimat la 90,08%, aproximativ 2,90 goluri încasate per meci. Singura absență cât de cât notabilă este canadianul Khaira. Obiectivele sunt extrem de clare pentru cele două, Jackets caută să-și facă participarea în play-off cât mai ușoară, în timp ce Oilers încă are nevoie de puncte pentru a spera la un astfel de loc.Așadar, o văd pe Edmonton să forțeze puțin jocul, iar Jackets va încerca să surprindă pe contraatac.Linia de 5,5 goluri marcate poate fi depășită fără prea mari eforturi.

Recomandare NHL: 

PARIAZA COTA FARA NICIUN RISC>>>

CITESTE SI

More in Meciul zilei