Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Recomandarea serii din NHL 06.03.2019 – Andrei Cinculescu

Hochei

Recomandarea serii din NHL 06.03.2019 – Andrei Cinculescu

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Recomandarea serii din NHL are la bază confruntarea dintre Vancouver Canucks-Toronto Maple Leafs. Mult succes!

Informații Vancouver:

  • Ocupă poziția a 6-a în Divizia Pacific, 63 de puncte acumulate, la 14 puncte diferență față de ultima poziție care duce în play-off. Vin după o serie destul de negativă, doar 3 victorii în ultimele 14 confruntări, timp în care au încasat 44 de goluri. Media golurilor marcate/primite per meci se regăsește la 6,20, defensiva fiind punctul slab al echipei, 206 goluri încasate. Sunt șanse foarte mari să-l vedem pe Markstrom titular între buturile echipei.Nu cred că Green Travis își permite riscul de al trimite pe Demko în poartă. Singura absență notabilă din tabăra acestei formații este tânărul Virtanen.

Golurile iti aduc o supercota in PSG vs. Manchester United

Informații Toronto:

  • Ocupă poziția a 3-a în Divizia Atlantic, 86 de puncte acumulate, calificarea acestora în play-off fiind una aproape singură. Au reușit să obțină 5 victorii în ultimele 6 confruntări.Toate aceste partide terminându-se cu un număr de cel puțin 6 goluri marcate. Media golurilor marcate/primite per meci se regăsește la 6,63, iar 14 din ultimele 21 de confruntări s-au încheiat cu cel puțin 6 goluri marcate. Șanse foarte mari să-l vedem pe Andersen apărând poarta acestora, dar nici Sparks nu este scos din calcule. Gardiner este anunțat a fi indisponibil, pasator foarte bun în acest sezon, 27 de pase decisive. Se întâlnesc două formații care atacă indiferent de situație.În acest meci, Toronto mă aștept să preia inițiativa, iar Canucks poate profita în urma spațiilor lăsate în defensivă de formația adversă.Consider că, linia de 5,5 goluri marcate poate fi depășită fără prea mari probleme.

Recomandare NHL:

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

CITESTE SI

More in Meciul zilei