Connect with us

Meciul zilei

Recomandarea serii din NHL 11.02.2019 – Andrei Cinculescu

Hochei

Recomandarea serii din NHL 11.02.2019 – Andrei Cinculescu

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Recomandarea serii din NHL vine de pe Wells Fargo Center, acolo unde Philadephia Flyers primește vizita „pinguinilor”. Mult succes!

Informații meci:

  • Cei de la Flyers au crescut foarte mult în ultimul timp. Cu 9 victorii în ultimele 10 confruntări, echipa a ajuns la 6 puncte diferență față de ultimul loc care duce în play-off. Fudașii acesteia sunt destul de greoi, iar reacția acestora este una întârziată, nu este de mirare că au încasat 182 de goluri în acest sezon, aproximativ 3,50 goluri încasate per meci.Voracek, Giroux și Couturier sunt principalii pioni ai acestei formații.Elliott și Neuvirth sunt anunțați indisponibil, alegerea portarului făcându-se între Slolarz și Hart.Nu sunt anunțate probleme de lot. Flyers deține o medie de 3 goluri marcate, o medie decentă pentru această competiție.
  • În schimb, Penguins a rămas pe o poziție de play-off, asta datorită și înfrângerii suferite de Carolina Hurricanes împotriva celor de la Devils.Locul ocupat în prezent este unul extrem de fragil, iar Flyers și Carolina s-au apropiat foarte mult în ultima perioadă.Vin după 4 înfrângeri consecutive, timp în care au încasat 15 goluri. Marchează în medie 3,43 goluri per meci, iar defensivă cedează aproximativ 3,12 goluri per meci. Principalii pioni ai echipei sunt Crosby, Kessel și Malkin.Alegerea portarului se va face între Murray și DeSmith, iar din punctul meu de vedere, DeSmith pornește cu prima șansă. Mă aștept ca antrenorul Gordon să-și îndemne jucătorii la un joc precaut, principala arma fiind contraatacul, în timp ce Penguins mă aștept să-și impună ritmul încă din startul partidei. Este un meci pe care eu îl văd a fi cu foarte multe reușite.Consider că linia de 5,5 goluri poate fi depășită lejer.

Ponturi pariuri Liga Campionilor: optimi 12-13 februarie

Recomandare NHL:

Stake: 9/10

CITESTE SI

More in Meciul zilei