Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Recomandarea serii din NHL 25.02.2019 – Andrei Cinculescu

Hochei

Recomandarea serii din NHL 25.02.2019 – Andrei Cinculescu

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Recomandarea serii din NHL vine de pe Pepsi Center, acolo unde Colorado Avalanche primește vizita panterele. Mult succes!

Colorado Avalanche – Florida Panthers

Informații Colorado:

  • Ocupă poziția a 6-a în Divizia Centrală, 65 de puncte acumulate, la un singur punct distanță față de ultimul loc care duce în play-off. Vine după 4 confruntări extrem de dificile, dar în care au reușit să obțină maximum de puncte. Dețin în lot jucători cu potențial, dar care se pierd foarte repede atunci când sunt puși sub presiune.Principalii stâlpi ai echipei sunt MacKinnon și Rantanen. Dețin o medie de 6,62 goluri marcate/primite per meci, defensiva fiind verigă slabă a acestora. Varlamov a avut parte de o perioadă foarte bună în ultimul timp, iar șansele de a fi ales titular între buturi sunt destul de mari. Singurele absențe care sunt cât de cât notabile sunt Cole și Wilson. În 17 din ultimele 25 de confruntări, media golurilor s-a regăsit la peste 5,5.

Informații Panthers:

  • Ocupă locul 6 în Divizia Centrală, 62 de puncte acumulate, la 11 puncte diferență față de un loc de play-off, șansele acestora de a prinde acest loc sunt destul de mici. Au reușit să obțină 4 victorii în ultimele trei confruntări, timp în care au reușit să puncteze de 22 de ori. Media golurilor marcate/primite din acest sezon se regăsește la 6,51. Luongo și Reimer sunt cei care sunt încredințați pentru a apăra poartă acestora, rămâne de văzut cine va fi anunțat titular. Nu sunt anunțate probleme de lot foarte mari, singurul jucător notabil fiind Matheson, dar acesta este anunțat doar incert, posibil să evolueze în această seară. În 6 din ultimele 8 confruntări, media golurilor s-a regăsit la peste 5,5.

Importanta administrarii bugetului in pariuri sportive

Recomandare NHL:

PARIAZA RECOMANDAREA ACUM>>>

CITESTE SI

More in Meciul zilei