Connect with us

Meciul zilei

Recomandarea serii din NHL 27.02.2019 – Andrei Cinculescu

Hochei

Recomandarea serii din NHL 27.02.2019 – Andrei Cinculescu

Salutare, aici Andrei Cinculescu. Recomandarea serii din NHL are la bază confruntarea dintre Anaheim Ducks-Chicago Blackhawks. Mult succes!

Informații Ducks:

  • Ducks ocupă poziția a 7-a în Divizia Pacific, 57 de puncte acumulate, la 14 puncte diferență față de ultimul loc care duce în play-off, iar șansele acestora de a prinde această poziție sunt aproape nule. Traversează o perioadă extrem de slabă, 11 înfrângeri și 3 victorii în ultimele 14 confruntări, timp în care au încasat 50 de goluri. Atacul acestora nu este foarte stălucit, jucătorii din acest compartiment sunt extrem de slabi, principalul jucător fiind Getzlaf, nu este de mirare că dețin cel mai prost atac din cele două conferințe, doar 139 de goluri marcate. Sunt disponibili doar doi jucători pentru postul de portar, Miller și Boyle, deoarece Gibson și Chad sunt indisponibili.Miller este un portar care a avut meciuri foarte bune în cariera sa, dar care joacă din ce în ce mai puțin, acesta având 38 de ani, oboseală și-a pus amprenta, în timp ce Boyle este un tânăr în vârstă de 26 de ani, fără prea mare experiență în această competiție, doar 5 meciuri oficiale până în prezent. Jucătorii din partea defensivă sunt greoi și fără prea mare reacție, 195 goluri primite în acest sezon, aproximativ 3,14 goluri încasate per meci. Lipsesc doi jucători foarte importanți în angrenajul acestora, portarul Gibson și Kase, în timp ce principala lovitură ar putea veni de la Getzlaf, principalul stâlp al echipei este anunțat incert.

Obtine un freebet in valoare de 150 RON – CLICK PE IMAGINE!

Informații Chicago:

  • Ocupă poziția a 7-a în Divizia Centrală, 61 de puncte acumulate, la 6 puncte diferență față de ultimul loc de play-off. Dețin în lot jucători foarte rapizi, aceștia surprind fără prea mari probleme pe contraatac, principalul jucător fiind Kane. Vin după două înfrângeri consecutive, iar motivația acestora este una foarte mare. Au punctat de 211 ori în acest sezon, o medie de aproximativ 3,38 goluri marcate per meci. Nu sunt anunțate probleme foarte mari de lot, singura absență notabilă fiind Kampf. Mă aștept la un joc controlat în mare parte de aceștia, iar linia de 2,5 goluri marcate de Chicago mi se pare una excelentă.

Recomandare NHL:

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA DIN NHL>>>

CITESTE SI

More in Meciul zilei