Connect with us

Baschet

Recomandarea zilei din baschet vine de la Sibiu – 07.10.2020

Pariuri la baschet Romania

Recomandarea zilei din baschet vine de la Sibiu – 07.10.2020

Memorialul Elemer Tordai debuteaza azi, la Sibiu, acolo unde 4 echipe isi disputa primul trofeu al sezonului. Cu toate ca vorbim de niste partide cu caracter amical, aceste partide au produs tot timpul spectacol.

Astfel, in prima semifinala a turneului, U BT Cluj-Napoca o intalneste pe CSO Voluntari.

Cote prea mari pentru U BT Cluj-Napoca ?

Nu. Indiferent de rezultatul meciului, imi mentin aceasta afirmatie. 1.44 este cota oferita pe Betano pentru ca ardelenii sa castige.

La cati bani investeste BT-ul in fiecare an, fara prea mari performante, din pacate, U BT Cluj-Napoca mai are treaba doar cu competitiile interne in acest an. In Europa au fost eliminati de Igokea la capatul unei prestatii lamentabile a trupei lui Silvasan. E drept, s-au schimbat trupele in echipa ardeleana insa cei din Bosnia veneau dupa ce majoritatea lotului a stat doua saptamani in carantina, fara antrenamente.

Cea mai semnificativa mutare pentru Cluj a fost pe postul de pivot, acolo unde Stipanovic a venit in locul lui Planinic. Ambii au o experienta enorma in spate insa primul pare inca a nu se fi adaptat la U BT.

CSO Voluntari – Si baschetul are loc de cinste in comunitatea lui Pandele

Interesant cum Voluntariul poate sustine doua echipe profesioniste in primul esalon la doua sporturi diferite : fotbal si baschet. Diferenta este ca la baschet au investit enorm. De unde fonduri? Lasam pe alta zi aceasta discutie.

Voluntariul a transferat masiv. Cea mai importanta achizitie a avut loc la nivelul staff-ului, acolo unde Ionut Georgescu vine de la Sibiu. Fost manager general la Asesoft, Steaua si Sibiu, cu rezultate notabile, IG vine la Voluntari pe un proiect solid. Au fost transferati jucatori de exceptie si banca tehnica pare superioara celei ardelene, cel putin in momentul de fata.

L-au adus pe Badiu, de la Dinamo, un tanar care promite foarte mult. De asemenea, Vlad Moldoveanu ( foto jos ) , cel mai bun roman in activitate, si-a facut aparitia la CSO. Daca asta nu ar fi fost indeajuns, transferurile strainilor sunt de renume : Malcolm Lee, Anthony Hickey, Devoe Joseph, Matt McCarthy si Zarko Djuric. Sa nu uitam ca Malcolm are numeroase meciuri in NBA cu prestatii foarte bune.

CSU Voluntari Transfer Vlad Moldoveanu

Recomandarea zilei din baschet vine de la Sibiu – 07.10.2020 – Vlad Moldoveanu este o achizitie extrem de importanta pentru CSO

Pe banca tehnica este Sasa Ocokoljic, fost antrenor la Asesoft Ploiesti si Steaua Bucuresti. Cu echipa ploiesteana a cucerit titlul de campion.

Concluzii

Sunt convins ca ambele loturi vor fi rulate la fel cum sunt la fel de convins ca ambele echipe isi doresc victoria. IG si Vlad Moldoveanu au o ambitie suplimentara fata de echipa din Cluj. Daca IG a fost tot timpul ” primit bine ” la Cluj de spectatori si in timp a dezvoltat o dorinta mare de a castiga de fiecare data contra Clujului, VM vrea sa isi ia revansa fata de U BT.

Nu neg, la fel, Clujul a transferat masiv. Stilul rapid de joc va fi impus de Voluntari. Vom avea parte de un meci cu ritm rapid, in care Voluntariul poate beneficia foarte bine de lipsurile din aparare pe care le-am vazut deja prezente la meciul clujenilor cu Igokea.

Cred ca Voluntariul va marca minim 77 de puncte in aceasta partida, indiferent de rezultatul final al meciului.

Cota este de 1.83 la Betano.

Pariaza acum pe acest meci cu cel mai bun bonus la depunere pe baschet !

CITESTE SI

More in Baschet