Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Recomandarea zilei din fotbal 14.04.2019 – Andrei

Superpariuri din UEFA Champions League

Recomandarea zilei din fotbal 14.04.2019 – Andrei

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Astăzi am ales să mă bazez pe o confruntare din prima ligă daneză. Mult succes!

Nordsjaelland – Esbjerg

Informații meci:

  • Cele două formații încă se luptă pentru ultimul loc care duce spre calificările Europa League. Nordsjaelland ocupă poziția a 6-a în Superliga, 38 de puncte acumulate. În ultimele 9 confruntări, echipa a avut parte doar de rezultate pozitive, 3 victorii și 6 rezultate de egalitate. Produc numeroase lovituri de colț.Majoritatea meciurilor din acest sezon în care este implicată Nordsjaelland se încheie cu o medie de 10,57 cornere obținute. Aceștia dețin o medie de 5,32 cornere obținute, iar pe teren propriupropriu produc aproximativ 5,54 lovituri de colț. În 8 din ultimele 10 confruntări susținute în campionat, linia de 9,5 cornere a fost depășită fără probleme.
  • De cealaltă parte, Esbjerg nu se descurcă foarte bine în ultima perioadă, o remiză, două victorii și 4 înfrângeri în ultimele 7 confruntări. Majoritatea meciurilor din acest sezon în care este implicată Esbjerg se încheie cu o medie de cel puțin 10,83 cornere obținute. Aceștia produc în medie 5,67 cornere per meci, iar în deplasare, aceștia înregistrează aproximativ 5,34 lovituri de colț obținute.S-au mai întâlnit de două 4 ori în ultimii 2 ani, toate aceste confruntări terminându-se cu cel puțin 10 lovituri de colț obținute.

Recomandarea zilei:

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA SI PROFITA DE CELE MAI BUNE COTE>>>

CITESTE SI

More in Meciul zilei