Connect with us

Meciul zilei

Recomandarea zilei din fotbal 26.03.2019

Superpariuri din UEFA Champions League

Recomandarea zilei din fotbal 26.03.2019

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Revenim după o mică periodă de pauză, iar rezultatele slabe din ultima perioadă sper să fi fost depășite.

Pentru astăzi am ales să mizez pe meciul tricolorilor, iar pronosticul ales mă aștept să fie câștigător fără pic de emoții. Așa cum bine știți, jucătorii români sunt cunoscuți în rândul pariorilor ca fiind niște jucători foarte duri. Chiar dacă adversarul din această seară ar trebuii să fie unul extrem de facil, mă aștept ca selecționata noastră să aibă parte de un meci mult mai greu decât o arată cotele.

INCASEAZA ACUM FREBETUL DE 200 RON – CLICK AICI!

Pronosticul meu pentru această confruntare se bazează pe numărul total de advertismente.Mă aștept la o confruntare controlată în mare parte de noi, iar echipa gazdă ne poate surprinde foarte ușor pe contraatac.Realistic vorbind, echipa noastră nu este una foarte strălucită, iar un gol primit în această seară nu mi se pare a fi ieșit din calcul. În meciurile oficiale, tricolorii dețin o medie de 2,68 advertismente încasate per meci, în timp ce oaspeții completează cu o medie de aproximativ 2,83.Este foarte vizibil că avem parte de două formații care de[în în lot jucători foarte duri, Săpunaru, Ianis Hagi, Joensen și Hansson sunt doar patru dintre nenumăratele exemple ale celor două formații.Cel care va arbitra această confruntare este turcul Halil Umut Meler, arbitru care arată extrem de ușor un astfel de advertisment. Mult succes!

Recomandarea zilei

PARIAZA COTA SI PROFITA DE 500 RON BONUS>>>

More in Meciul zilei