Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Recomandarea zilei din fotbal 30.03.2019 – Cristian

Ponturi fotbal AC Milan vs Brescia

Recomandarea zilei din fotbal 30.03.2019 – Cristian

Ponturi fotbal Sampdoria vs AC Milan este ultimul meci al zilei in Serie A, avand primul fluier programat la ora 21:30 pe stadionul Luigi Ferraris.

 Ieri, am avut fix 27 de asi, ne mai trebuia unul singur, din pacate pariul a fost lost. Astazi o sa incerc sa ma revansez tot printr un pariu special. Avem meciul dintre Sampdoria si AC Milan. Un meci ce se anunta foarte dur, mai ales ca Sampdoria doreste sa se aproprie de locurile ce duc in Europa. Ma bazez pe un meci cu multe cornere, mai ales ca ambele formatii au jucatori rapizi in benzi ce pot ajuta acest pronostic. Personal este un pariu pe care chiar il agreez pentru ca Milan are in benzi jucatori extrem de rapizi ce il vor cauta cel mai probabil pe golgheterul Piatek. Sampdoria are o medie de 4,29 cornere pe meci, iar meciurile lor produc in medie peste 9,93 cornere.

Sampdoria este o echipa ce sta foarte bine din punct de vedere ofensiv, asa ca pare greu de crezut ca nu va marca, mai ales ca joaca acasa. AC Milan este o formatie mai puternica, ce joaca pentru Liga Campionilor, avand astfel nevoie de puncte, de aceea ne asteptam sa avem foarte multe faza de poarta, iar acest aspect o sa ne ajute foarte mult pronosticul.

Recomandare:

PROFITA DE ACEST WEEKEND SI INCASEAZA ACUM>>>

More in Meciul zilei