Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Recomandarea zilei din NHL 28.01.2020

Recomandarea zilei din NHL

În această noapte, începând cu ora 02:00, KeyBank Center este gazda confruntării dintre Buffalo-Ottawa. Duel din cadrul primului eșalon de hochei american (NHL).

Așa cum am spus și în articolul de la cota 2, datorită unui examen foarte important pe care îl am de susținut la facultate, analizele meciurilor pe care aleg să mizez vor lipsi.
Dar asta se va întâmpla doar astăzi. De mâine urmând să aloc timp și avancronicilor, menite a vă acorda o doză mult mai ridicată în alegerea pronosticului corect.

Recomandarea zilei de astăzi vine de la confruntarea dintre Buffalo-Ottawa, echipe care se situează pe poziții deloc bune.

Chiar dacă pare puțin exagerat, în special datorită jucătorilor pe care cele două îi dețin, șansele acestora de a ocupa o poziție de play-off încă sunt realizabile.

Mă aștept la un joc foarte deschis, controlat în mare parte de Buffalo. În timp ce Ottawa va încerca să profite de micile scăpări ale defensivei trupei adverse.
Am ales să mizez pe un minim de 6 schimbări ale tabelei de marcaj. Acest pronostic fiind câștigător în 6 din ultimele 8 întâlniri directe.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

More in Meciul zilei