Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Rezista liderul pe Olympic Stadium? Meciul Zilei 02.05.2020

Rezista liderul pe Olympic Stadium? Meciul Zilei 02.05.2020

Anul 2020 ne-a adus profit pe banda rulanta si am incheiat toate lunile pe plus. Astazi dam drumul la actiune pentru Mai, cu un duel ce il vom vedea in direct la TV – la ora 18:00. Liderul Slutsk se deplaseaza pe terenul celor de la Dinamo Minsk, o echipa intr-o continua ascensiune.

Campionatul din Belarus este transmis la TV in Romania, de catre Look Sport! Meciul Zilei de astazi il vom putea urmari in direct – incepand cu ora 18:00.

Dinamo Minsk – ambitii mult mai mari!

  • Dupa startul modest de sezon, conducerea gazdelor a facut o schimbare pe banca tehnica. Leonid Kuchuk este noul antrenor al celor de la Dinamo Minsk, acesta avand un debut perfect. Etapa trecuta, Dinamo a condus cu scorul de 3-0 la Smolevichi si si-a atribuit victoria fara emotii.
  • Jocul gazdelor incepe sa se lege din ce in ce mai mult, iar un al 3-lea succes la rand i-ar putea aduce in sfarsit in preajma luptei la titlu. Danilo a revenit dupa o suspendare, iar Shikavka este intr-o forma de zile mari – cu 3 goluri in ultimele 2 runde.
  • Slutsk are probleme mari in defensiva, iar echipa a fost oportunista in acest debut de sezon. Oaspetii au incasat 6 goluri in ultimele 4 runde, insa mereu au fost salvati de un gol pe final sau de un penalty.

Slutsk are probleme in compartimentul defensiv, iar echipa reprezinta o revelatia in Vysshaya Liga. Astazi insa adversarul este unul de calibru, iar Dinamo Minsk are unul din cele mai valoroase loturi din Belarus. Ma astept sa vad o dominare a gazdelor, care pot profita de lacunele celor de la Slutsk. Vom miza pe pronosticul “1 SOLIST“.

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate