Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Romania vs Irlanda de Nord: Un pont pauza/final 04.09.2020

Romania vs Irlanda de Nord: Un pont pauza/final 04.09.2020

Nationala Romaniei porneste pe un nou drum alaturi de selectionerul Mirel Radoi. In aceasta seara o va infrunta pe Irlanda de Nord, intr-un meci ce va conta pentru divizia B a Ligii Natiunilor. De mentionat ca partida va avea lor de la ora 21:45 pe Arena Nationala din Bucuresti.

Se observa faptul ca exista entuziasm in sanul echipei nationale. Totusi, avem parte de un nou debut, de un selectioner tanar ce a reusit sa impresioneze cu reprezentativa U21. Selectionerul Mirel Radoi pare ca stie ce face, iar discursurile sale ofera incredere jucatorilor. Trebuie sa avem rabdare si sa vedem cum abordeaza fiecare meci in parte.

Romania vs Irlanda de Nord – Reuseste Mirel Radoi sa redreseze corabia?

”Tricolorii” au obtinut ultimare calificare in 2016, atunci cand am reusit sa ne calificam la Euro. Din pacate am fost eliminati rusinos de catre Albania, iar de atunci a inceput seria rezultatelor negative. S-a ratat obiectivul din 2018, calificarea la mondial si apoi in Liga Natiunilor, acolo unde selectionata a clacat.

Romania este constienta ca trebuie sa trateze fiecare meci cu seriozitate. Rezultatele negative pot doar destabiliza echipa. Un debut cu dreptul ar oferi foarte multe incredere, astfel ca putem doar spera ca vom vedea o alta atitudine din partea jucatorilor.

Romania vs Irlanda de Nord: Un pont pauza/final

Nord-irlandezii, de asemenea au jucat la EURO 2016, acolo unde au ajuns pana in optimi. In ultima perioada nu se pot lauda cu rezultate foarte bune, insa sunt o formatie masiva, ce se pune mare pret pe pregatirea defensiva. In aceste conditii, ma astept sa vad un joc echilibrat, insa sper ca in a doua parte a jocului, Romania sa faca diferenta pe tabela.

Unibet Ponturi Promotie

Meciul Romaniei cu Irlanda de Nord iti aduce 40 RON gratuiti – Romania are meci dificil cu Irlanda de Nord

Va propun sa jucam acest PONT si sa ne folosim de cateva avantajele pe care casele de pariuri online ni le ofera. Gasim pe site-ul Unibet o super oferta pentru confruntarea de diseara. Plasam un pariu de minim 100 RON si castigam 40 RON gratuiti. CLICK AICI!

Fara prea multe batai de cap, am intrat pe site-ul celor de la Betano si am profitat de o super oferta existenta. Incasezi 50 RON fara depunere, exact, trebuie doar sa iti verifici contul. Daca faci asta, poti plasa pontul nostru pauza/final si sa castigi o suma frumoasa pentru weekend.

50 RON la pariuri fără depunere

Grăbește-te! Oferta e valabilă doar până pe 5 Septembrie

CITESTE SI

More in Meciul zilei