Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Rossonerii tintesc victoria in confruntarea de pe Stadio Renato Dall`Ara! Meciul Zilei 08.12.2019

ponturi italia

Meciul Zilei 07.12.2019

Mâine, începând cu ora 21:45, pe Stadio Renato Dall’Ara este programată confruntarea dintre Bologna-Milan, duel din cadrul rundei a 15-a din Serie A.

Informații meci:

Bologna ocupă poziția a 12-a în clasament, 16 puncte acumulate, 4 victorii, 4 remize și 6 înfrângeri fiind rezultatele înregistrate de către aceștia.
Vin după excluderea din cupă, scor 4-0, împotriva celor de la Udinese, duel în care lotul pus la dispoziție de către sârbul Mihajlovic a fost compus în mare parte din rezerve.
În etapa precedentă din Serie A, Bologna a reușit să învingă miraculos gruparea din Napoli, scor 1-2. Albaștrii au intrat cu avantaj la cabine, pentru ca apoi, Olsen și Sansone să întoarcă neașteptat soarta partidei.
Chilianul Gary Medel se anunță indisponibil în această seară, în timp ce soarta lui Soriano, Krejci și Santander rămâne în continuare incertă.
În această stagiune, Bologna a acumulat o medie totală a posesiei de 46,50.

Echipa probabila: da Costa – Mbaye, Corbo, Paz, Denswil – Medel, Poli, Svanberg – Orsolini, Juwara, Krejci.

 

De partea cealaltă, roș-negrii se află într-un colaps nesfârșit, datorându-se exluderii din toate competițiile europene.
În campionat, aceștia ocupă poziția a 11-a, 17 puncte acumulate, la un punct distanță față de adversara întâlnită astăzi. În acest sezon, Milan a înregistrat 5 victorii, două remize și 7 înfrângeri.
În etapa precedentă, oaspeții de astăzi au reușit o victorie a la Dan Petrescu, scor 0-1, împotriva celor de la Parma. Golul victorie a venit destul de târziu (minutul 88), francezul Hernandez fiind cel care a adus liniștea pentru gruparea milaneză.
În 10 din cele 14 dueluri din aceast sezon, oaspeții au înregistrat o medie a posesiei de 54,50.
Căpitanul echipei, Alessio Romagnoli, a fost implicat la începutul săptămânii într-un accident rutier. Așadar, o posibilă indisponibilitate a acestuia nu este exclusă.

Echipa probabila: Donnarumma – Conto, Musacchio, Romagnoli, Hernandez – Kessie, Bennacer, Bonaventura – Suso, Piatek, Calhanoglu.

Concluzie+Pronostic

Cum am spus în rândurile de mai sus, fiind exlusă din competițiile europene, Milan nu țintește nici-un obiectiv clar, detaliu regăsit în rezultatele acestora. Chiar și așa, trupa antrenată de către Stefano Pioli râmăne în continuare o formație care oricând se poate bate pentru primele 6 locuri din clasament. Am ales să mizez pe un procentaj maxim al posesiei de 49%, înregistrat de către Bologna. Acest pronostic fiind câștigător în 9 din ultimele 10 confruntări directe.

In prezent, betano este sigura casa de pariuri care ne pune la dispozitie acest tip de selectie!Nu ai cont?DESCHIDE UNUL CHIAR ACUM!

CITESTE SI

More in Meciul zilei