Connect with us

Meciul zilei

San Diego Padres vs Texas Rangers – Meciul zilei din MLB – 20/08/2020

San Diego Padres vs Texas Rangers – Meciul zilei din MLB

În această noapte, începând cu ora 03:10, Petco Park este gazda confruntării dintre San Diego Padres – Texas Rangers. Duel din cadrul primului eșalon de baseball american

San Diego Padres vs Texas Rangers

În acest moment, Padres se situează pe a 3-a poziție în clasamentul Diviziei de Vest NL, cu 0.538 puncte acumulate. Au reușit să câștige 14 din cele 26 de dueluri deja susținute, jumătate dintre succesuri venind pe propriul teren. De cealaltă parte, Texas ocupă aceeași poziție, dar în Divizia de Vest AL, cu 0.435 puncte în 23 de jocuri. Parcursul lor a fost unul puțin mai dificil decât al adversarei întâlnite astăzi. Aceștia reușind să câștige în total 10 jocuri, dintre care doar 3 au fost pe teren străin.

Meciul din această seară reprezintă al 4-lea și totodată ultimul joc din serie. În confruntările precedente, Padres a reușit să se impună de fiecare dată, scorul general fiind astfel de 3-0.Numai puțin de 26 de run-uri au fost cedate de Texas.

Pentru acest joc, Dinelson Lamet și Kyle Gibson sunt cei doi pitcheri propuși la aruncare. Întreaga noastră analiză se bazează pe jocul prestat de Kyle. În vârstă de 32 de ani, Gibby a evoluat în 4 jocuri în acest sezon, trecându-și în palmares o victorie și două înfrângeri. În cele 21.2 inning-uri în care s-a aflat la aruncare, Kyle a permis 25 de hits, 12 runs, 3 home-runs și a reușit să-și elimine adversarii prin strike-out de 17 ori. În acest sezon, ERA sa se poate găsi la 3.74.

Texas stă destul de rău la capitolul bullpen. În decurs de doar 10 zile, aceștia au pierdut numai puțin de 5 pitcheri. Este vorba de Ian Gibaut, Brett Martin, Joe Palumbo, Edinson Volquez și Nick Goody. Rangerii au solicitat în ultimele jocuri destul de mult zona de bullpen, iar asta s-a văzut la numărul de run-uri primite.

Fără dar și poate, Fernando Tatis Jr este principalul factor de risc pentru apărarea texanilor. În cele 26 de jocuri din acest sezon, „El Nino” a apărut la lovire de 104 ori, timp în care a reușit să adauge în palmares 33 de hits, 25 de runs și 12 home-runs. A fost eliminat prin strike-out de 32 de ori.

Padres este de departe o echipă mult mai bine pregătită pentru acest joc. Vine cu Lamet la aruncare, pitcher ce a avut un start de sezon foarte bun, iar linia ofensivă este una extrem de letală. Totuși, Texas mi-a cam dat bătăi de cap în ultimele pronosticuri și am decis să nu merg pe victoria echipei din San Diego, deși mi se pare o alegere extrem de plauzibilă. Pentru acest joc, eu am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri înscrise de Padres, la o cotă de 1.51, oferită de Betano. În 17 din cele 26 de jocuri din sezon, gazdele de astăzi au reușit să înscrie minim 4 run-uri, iar în cele 3 jocuri susținute împotriva celor de la Texas, această linie a fost câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

More in Meciul zilei