Connect with us

Formula 1

Scuderia Ferrari vrea sa revina in forta in calificarile din Bahrain – 30.03.2019 – Vlad

Ferrari

Scuderia Ferrari vrea sa revina in forta in calificarile din Bahrain – 30.03.2019 – Vlad

Calificarile F1 Bahrain vor avea loc incepand cu ora 17:00 si vor fi transmise de postul Telekomsport, post care transmite si cursele de Formula 1 in Romania.

Ziua de ieri ne-a fost destul de nefasta, insa speram ca acela a fost tot „raul” ce se poate intampla in acest weekend si ca de astazi ne vom da drumul la motoare!

Ce mod mai bun de a face asta decat cu un pariu pe cea mai rapida competitie sportiva? Formula 1 s-a intors pe bune si avem parte de a 2-a serie de calificari a anului, in care ne asteptam la lucruri bune de la Ferrari.

Ferrari a gasit problemele din Australia:
  • Nu stiu cum se face, dar Ferrari tot timpul pare sa aiba probleme grave cand vine vorba de Grand Prix-ul de la Antipozi. In Australia anul trecut, doar ei stiu cum au reusit sa castige (foarte mult noroc cu Safety Car) cu podeaua avariata. Anul acesta, probleme de incalzire, probleme la Power Unit si menajamentul motorului au dus doar la locurile #4 si #5 in cursa si #3 si #4 in calificari.
  • Dupa testele din Barcelona, toata lumea s-a intrebat unde Dumnezeu au disparut acei cai putere in plus ai celor de la Ferrari de care vorbeau toti expertii. Se pare ca in mijlocul desertului, in Bahrain, au reusit sa se regaseasca. Mai fabulos mi se pare faptul ca, chiar daca Mercedes au avantaj de 0.5 secunde in ritm de cursa, in ceea ce priveste zonele de fuga si zonele medii, Ferrari au avantaj pe tura de 0.3 si 0.22, lucru incredibil in opinia mea (cel putin pe liniile drepte).
  • Anul trecut, Mercedes a ajuns aproape in Q3, cu acel „party mode”, insa nu au reusit sa-l detroneze pe Vettel, Ferrari blocand prima linie la start in cursa de duminica. Stiu ca antrenamentele nu sunt cele mai bune indicatoare cateodata, insa Ferrari chiar au ceva de demonstrat dupa Australia si ma astept ca avantajul lor pe primele doua sectoare sa se concretizeze si in calificari.
Pronostic:

Ferrari

Info: Cota pentru acest pariu inainte de antrenamentul cu numarul 3 este de 1.65 la Betano si de 1.45 la Unibet. Ma astept ca, cei de la Ferarri sa aiba un nou parcurs excelent si in calificari, motiv pentru care daca doriti sa pariati acest pariu la cota actuala, sa nu asteptati pana dupa antrenamente, cand este posibil sa scada!

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

Multa bafta si pariati responsabil!

More in Formula 1