Connect with us

Alte campionate

Test important pentru BATE! Meciul Zilei 18.04.2020

Test important pentru BATE! Meciul Zilei 18.04.2020

BATE Borisov primeste vizita celor de la Zhodino astazi, in etapa cu numarul 5 din Vyyshaya Liga. Gazdele se afla in cel mai bun moment de la debutul noii stagiuni si incearca sa lege 3 victorii consecutive in campionat. Vom miza pentru a doua oara la rand 20% din buget, increderea fiind ridicata.

Nu uitati, campionatul din Belarus este transmis la TV in Romania, de catre Look Sport! Meciul Zilei de astazi il vom putea urmari in direct, de la ora 20:00.

BATE Borisov – parcurs perfect pe teren propriu

  • Cea mai valoroasa echipa din Belarus a inceput cu stangul acest sezon, pierzand in primele 2 etape cu Energetik si Slavia Mozyr. A urmat insa un 1-0 cu Rukh Brest, iar etapa precedenta echipa a facut show la FC Minsk – acolo unde a castigat cu scorul de 3-0.
  • Pe teren propriu, gazdele au doua victorii din 2 in acest an, cu Dinamo Minsk in cupa si Rukh Brest in campionat. Astazi, vor primi vizita celor de la Zhodino, care ocupa pozitia secunda a clasamentului.
  • Oaspetii au incasat 6 goluri in ultimele 2 deplasari pe Borisov Arena. E un moment bun pentru BATE, care poate lega inca un succes si poate intra oficial in cursa pentru titlu.

Stanislav Dragun este intr-o forma de zile mari. Acesta a reusit sa marcheze de 2 ori si sa ofere o pasa de gol in primele 4 etape. Ma astept sa vad o dominatie categorica a gazdelor si un succes al lor. Vom miza pe “1 SOLIST“, cu 20% din buget.

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate