Connect with us

Meciul zilei

Value Bet in meciul zilei dintre Manchester City si Tottenham – 20.04.2019 – Vlad

meciul zilei

Value Bet in meciul zilei dintre Manchester City si Tottenham – 20.04.2019 – Vlad

Am ajuns putin tarziu sa postez acest articol deoarece am stat sa urmaresc meciuri din NBA noaptea trecuta, chiar si OKC – Blazers pana la pauza, insa sper sa putem concretiza acest value bet cat mai multi!

Astazi de la ora 14:30, Eurosport va transmite meciul zilei dintre Manchester City si Tottenham, unde echipa gazda spera la o revansa.

Deschide ACUM un cont Betfair si pariaza cu cota marita! >>>

Manchester City va domina aceasta partida cap-coada

  • Personal va spun ca de „dragul fotbalului”, mi-ar fi placut sa vad nu Ajax – Manchester City in semifinalele Champions League. Am emotii mixte referitoare la golul lui Llorente si anularea golului lui Sterling si consider ca si pe jucatorii din teren de astazi ii vor incerca fel si fel de emotii, iar orgoliile si temperamentele vor fi la un nivel incredibil.
  • Partea proasta este ca nu stiu exact la ce sa ma astept din partea lui Guardiola, care nu trebuie sa vada negru in fata ochilor si cumva sa piarda si lupta la titlu tot din cauza celor de la Tottenham. Ma astept sa-si joace jocul totalitar de posesie si sa depaseasca 60%. In acest joc de posesie, fundasii centrali au un rol important.
  • Aymeric Laporte cel mai probabil va incepe titular astazi in apararea „Cetatenilor” si in Premier League, in 29 de meciuri jucate, are o medie de 89.6 pase pe partida! In meciul de miercuri, acesta a reusit sa depaseasca aceasta medie, cu 90 de pase. Se contorizeaza atat cele bune, cat si cele gresite (nu si degajarile).
Pronostic:

meciul zilei

Info: La Bet365, unde mai dispun de acest tip de pariuri, cota lui Laporte este de 1.44!!

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

Multa bafta si pariati mereu responsabil!

CITESTE SI

More in Meciul zilei