Connect with us

Meciul zilei

Vasek Pospisil vs David Goffin – Meciul zilei din tenis – 08.02.2020

Vasek Pospisil vs David Goffin – Meciul zilei din tenis – 08.02.2020

Salutare, prieteni ! Dupa o perioada nu foarte buna revin cu meciul zilei din tenis pentru astazi, cu un pariu la confruntarea dintre Vasek Pospisil si David Goffin. Am ales sa fac o pauza deoarece au fost foarte multe suprize in tenis in aceasta saptamana, sper insa cu acest pariu sa spargem gheata si sa terminam luna bine.

 

Vasek Pospisil

Sambata de la ora 17:30 este programata a doua semifinala a turneului ATP de la Montellier, semifinala in care se  vor infrunta canadianul Vasek Pospisil si belgianul David Goffin. Se anunta o confruntare foarte interesanta si disputata deoarece, ambii jucatori vin dupa partide fara set cedat la acest turneu.

 

Vasek Pospisil

David Goffin

 

Cat de dificila este de fapt misiunea clujenilor => Meciul zilei de astazi

Vasek Pospisil:

  • Vasek Pospisil, locul 139 ATP in acest moment, a inceput anul foarte promitator, acumuland 6 victorii si 2 infrangeri. La acest turneu a trecut in minimum de seturi de Bedene, Shapovalov, Gasquet si pare ca se simte foarte bine pe hard-ul de la Montpellier. Serviciul canadianului functioneaza foarte bine, castigand 82% din puncte cu primul serviciu la acest turneu, procentaj foarte bun. A pierdut doar doua meciuri in acest an, in sferturi la Auckland in fata lui Shapovalov si in primul tur la Australian Open in fata lui Ivo Karlovic, probabil cel mai slab meci al sau din acest an. Canadianul pare intr-o forma foarte buna, moralul acestuia este ridicat, daca reuseste sa-si mentina calmul si concentrarea are sanse foarte mari sa se califice in prima sa finala din acest an.

David Goffin:

  • Belgianul David Goffin se afla pe locul 10 ATP in acest moment. A reusit sa adune 7 victorii si 2 infrangeri in acest, dupa ce in 2019 a avut evolutii foarte oscilante. Goffin a pierdut in acest an in fata lui Evans la ATP Cup si a lui Rublev, in turul 3 la Australian Open. La acest turneu a reusit sa treaca fara prea mari probleme de Bublik, meci in care jucatorul din Kazahstan a comis 12 duble greseli, si de favoritul publicului, Herbert. Goffin va avea probleme mari astazi daca serviciul lui Pospisil va functiona ca si pana acum, poate avea in schimb avantaj in raliuri, fiind foarte mobil. Goffin pleaca favorit in aceasta partida datorita locului in clasament, jocul lui din acest moment nu este la cel mai inalt nivel, nu a mai castigat turneu din 2017.

PARIAZA MECIUL LA BETANO SI AI BONUS 100% LA DEPUNERE + O GRAMADA DE SPECIALE PE TENIS

Pentru aceasta partida am ales sa mizez pe serviciul canadianului. Acesta se simte foarte bine la acest turneu unde serivicul a fost principala arma a lui Pospisil. In precedentele partide procentajul primului serviciu a fost ridicat, depasind acesta linie pe care ne-o ofera cei de la BETANO astazi. Astfel, a avut 69% cu Gasquet, 74% cu Shapovalov, 65% cu Bedene.

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei