Connect with us

Fotbal American

Vlad mizeaza 700 pe New England Patriots in meciul noptii din NFL – 13.01.2019 – Vlad

New England Patriots

Vlad mizeaza 700 pe New England Patriots in meciul noptii din NFL – 13.01.2019 – Vlad

Seara trecuta am fost foarte aproape de perfectiune in NFL (am bifat chiar si cota de 5.00!). Doar 14 yarzi i-au mai lipsit lui Jared Goff pentru ca noi sa bifam absolut toate pronosticurile, inclusiv pariul special de ieri. Pentru astazi, inca mai sunt pariuri active in lista recomandata ieri.

Aici gasiti articolul cu recomandarile speciale pentru Divisional Round

fotbal american

New England Patriots sunt o forta pe teren propriu:
  • Philip Rivers (QB-ul celor de la Chargers) are un record de 0-7 in cariera sa impotriva lui Tom Brady. Acesta pare de asemenea sa scada din turatie, cu meciuri mult sub media sa obisnuita in ultima luna.
  • New England Patriots sunt neinvinsi pe teren propriu in acest sezon de NFL si misiunea de a castiga in Foxborough pare una aproape imposibila pentru orice echipa.
  • Los Angeles Chargers sunt intr-adevar cea mai buna echipa din deplasare din NFL, insa nu au aratat asa in partida cu Ravens. Acolo, practic timp de 3 sferturi, s-au chinuit sa marcheze impotriva unui QB inexistent in Lamar Jackson, care o data trezit in sfertul 4, aproape ca i-a intors de la 20 puncte diferenta.
  • Rivers va fi afectat si de temperatura (inainte de pauza meciului din Baltimore, a plecat sa se incalzeasca la vestiare), iar in partida de astazi, temperatura se anunta cu ~6 grade mai scazuta decat in acel meci (-6).
  • Nu in ultimul rand, orice echipa are nevoie de facilitatile de acasa si de recuperarea de acasa. Chargers vor fi la al 3-lea meci consecutiv in deplasare, lucru care nici celor de la Colts nu le-a priit deloc ieri in Arrowhead si s-ar putea sa vedem oboseala in ceea ce-i priveste.
Pronostic:

New England Patriots

Daca inca nu ai cont deschis la BETANOte invit sa profiti de un super bonus de 500 RON!

CLICK AICI!

More in Fotbal American