Connect with us

Meciul zilei

Vlad mizeaza pe un pariu special in Uefa Champions League 05.03.2019

Vlad mizeaza pe un pariu special in Uefa Champions League 05.03.2019

Salutare tuturor prieteni. Pentru astazi cu totii ne vom baza pe Uefa Champions League, o competitie ce ne bucura prin fotbalul spectaculos.

Dupa ce am analizat oferta agentiilor online am reusit sa gasesc un pariur special extrem de promitator. Un lucru pe care o sa il mentionez este faptul ca acest pariu se gaseste doar pe site-ul celor de la Unibet.

Ponturi Pariuri Optimile Ligii Campionilor 5-6 martie – PROFIT MAXIM

Ajax fara presiune pe ”Santiago Bernabeu”

Premisa e ca, gruparea olandeza merge pe Bernabeu fara nimic de pierdut si vor continua sa practice acelasi stil ofensiv care i-a consacrat pana acum. In tur, pe Amsterdam Arena, sansa nu a fost de partea “Lancierilor”, incat ar fi putut obtine cel putin un egal la cum s-a desfasurat jocul. In acel meci, Ajax a avut nu mai putin de 19 ocazii de poarta.

De foarte multe ori, pe tranzitie ofensiva, Ajax transforma 4-3-3 in 4-2-4, acesta fiind si motivul care au inscris atat de multe goluri in Eredivise in acest sezon. Neres, Tadic si Zyech au in fata poate cel mai important meci din carierele lor si pot profita de absenta lui Sergio Ramos, care a fost imperial in meciul tur. De asemenea, de Jong (viitorul jucator al Barcelonei din vara), pe retelele de socializare deja a anuntat ca va da totul pe teren pentru a elimina gruparea madrilena, deci nu se pune vreo secunda problema de lipsa de motivatie sau dorinta la Ajax.

sursa foto: esmadrid.com

Dupa cum am mentionat mai sus, aceasta cota o s-o regasiti doar pe site-ul celor de la Unibet. Puteti plasa pariul si sa profitati in acelasi timp de bonusul de bun venit, 250 RON fara risc pentru orice pariu.

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA – CLICK AICI>>>

 

More in Meciul zilei