Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Washington Nationals vs Philadelphia Phillies -Meciul zilei din MLB – 27/08/2020

Washington Nationals vs Philadelphia Phillies -Meciul zilei din MLB

În această noapte, începând cu ora 01:37, Nationals Park este gazda confruntării dintre Washington Nationals – Philadelphia Phillies. Duel din cadrul primului eșalon de baseball american (MLB)

Washington Nationals vs Philadelphia Phillies

Surpriza neplăcută a stagiunii curente se regăsește la gruparea din Washington. După cele 28 de dueluri, aceștia se situează pe ultima poziție în Divizia de Est a NL, cu 0.393 puncte acumulate. Bilanțul acestora este de 11 victorii și 17 înfrângeri. Doar 4 succesuri au înregistrat naționalii pe propriul teren. De partea cealaltă, Phillies au avut parte de un parcurs puțin mai bun. În prezent, Philadelphia ocupă a 3-a poziție în acceași Divizie, cu 0.462 puncte dobândite. Un aspect oarecum favorabil este și numărul de meciuri jucate. Oaspeții de astăzi având cu două confruntări mai puține decât Washington Nationals. În urma celor 26 de dueluri susținute, Phillies a desenat 12 victorii și 14 înfrângeri.

Pentru cele două formații, acesta este al 3-lea joc din serie. În precedentele dueluri, Washington a cedat de fiecare dată, scor 3-8 în primul joc și 2-3 în al 2-lea.

Pentru jocul din această noapte, Max Scherzer și Spencer Howard sunt cei doi pitcheri desemnați titulari la aruncare. Scherzer este unul dintre cei mai buni ulciori din ligă, dar în sezonul actual pare să aibă probleme serioase. În vârstă de 36 de ani, „Brown Eye” a evoluat în 6 confruntări, toate începute ca titular. În urma celor 31.1 inning-uri petrecute pe teren, Max a permis 31 de hits, 15 run-uri, 5 home-runs și 13 walks. Și-a eliminat adversarii prin strike-out de 44 de ori. ERA sa poate fi regăsită la 4.31, fiind mai slabă decât cea înregistrată în sezonul anterior, 2.92.

Spencer Howard can't save Phillies in his MLB debut, as Braves sweepDespre Spencer nu sunt foarte multe de spus, acesta făcându-și debutul în MLB la începutul acestei luni. Mai exact împotriva celor de la Atlanta Braves. A evoluat în 3 jocuri până în prezent, în urma cărora a permis 19 hits, 9 runs, 5 walks și 5 home-runs. Durata petrecută la aruncare a fost de 11.1 inning-uri. Și-a eliminat adversarii prin strike-out de 11 ori.

Nationals deține o medie de 4,67 run-uri marcate per meci, în timp ce zona de apărare cedează 4,92. În 8 din ultimele 10 dueluri, tabela de marcaj a indicat minim 8 run-uri înscrise. Pentru Phillies, media de run-uri înscrise se regăsește la 5,34, iar pitcherii și apărarea cedează 5,5 run-uri. În 8 din ultimele 10 dueluri, linia de 7,5 run-uri a fost depășită fără niciun fel de probleme. Bine, aceste statistici sunt pur informative, nicidecum unele în urma cărora poți lua o decizie asupra unui pariu potrivit.

Pentru acest duel, eu am ales să investesc într-un număr de minim 8 run-uri marcate, la o cotă de 1.52, oferită de Unibet

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la UNIBET! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 300 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei