Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Yangon domina National League! Meciul Zilei 24.03.2020

Yangon domina National League! Meciul Zilei 24.03.2020

Perioada de carantina ne aduce un profit considerabil si am bifat 6 din ultimele 7 recomandari. Azi-noapte, ambele pronosticuri de la derby-ul din Nicaragua au fost WIN. Pentru maine, va aduc in atentia un alt duel exotic – din Myanmar. Cea mai tritata echipa din aceasta liga – Yangon United – e in cautarea unui nou succes.

Va recomand in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va astept cu cele mai bune oferte si bonusuri!

Leii – in cautarea celui de-al 6-lea titlu..

  • Yangon United reprezinta cea mai titrata formatie din Myanmar – National League. Oaspetii de astazi au 5 titluri in palmares, iar in prezent se afla la 4 lungimi in spatele liderului Hantharwady United. Etapa trecuta, Yangon a suferit prima infrangere a sezonului si cu siguranta echipa isi doreste sa treaga repede peste aceasta sincopa.
  • De partea cealalta, Magwe are 6 etape consecutive fara victorie, dueluri in care a marcat doar de 3 ori. In ultimele doua dueluri directe cu Yangon, gazdele de astazi au incasat nu mai putin de 9 goluri. Vorbim asadar de o diferenta mare intre cele doua formatii.

Un singur esec oficial a suferit Yangon in anul 2020. Echipa are (alaturi de Shan United) cel mai valoros lot din Myanmar, fiind cotata putin peste 2 milioane de euro. Obiectivul conducerii este titlul in fiecare an, iar in actuala stagiune nu fac rabat. Ma astept la un duel dominat integral de oaspeti, care vin si dupa un succes in AFC Cup (1-0 cu Hougang). Prin urmare, voi recomanda pronosticul “2 SOLIST” – pentru care Betano ne ofera o cota de 1.51.

sursa foto: mmtimes.com

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate