Meciurile din Liga 1 ne ofera primul pariu special 14.07.2019

Superpariuri din UEFA Champions League

Meciurile din Liga 1 ne ofera primul pariu special 14.07.2019

Astăzi, 14.07.2019, avem parte de două confruntări în prima etapă din Liga 1 România De la ora 18:00, Universitatea Craiova primește vizita nou promovatei Academica Clinceni.

Leii din Bănie vin după o victorie în calificările Europa League, împotriva celor de la Sabail, scor 3-2.Lotul actual este unul destul de îndoielnic. Problemele din defensiva acestora par să persiste, iar absențele importante pun foarte mare presiune pe Corneliu Papură. În acest prim meci de campionat, Papură nu se va putea baza pe Cicâldău, Mihăilă, Baicu, Gardoș și Briceag. De cealaltă parte, Clinceni a terminat eșalonul secund pe poziția secundă, promovarea fiind asigurată. Însă, mutările făcute de aceștia pun mari semne de întrebare asupra menținerii în primul eșalon, Gabi Matei și Nshiac fiind singurele transferuri cât de cât importante. Formația este construită în mare parte din jucători aduși de la juniorii FCSB-ului.

Cel de-al 2-lea duel de astăzi este cel dintre FCSB – Hermannstadt. Roș-albaștrii au început cu dreptul acest sezon.Au reușit să se impună în calificările Europa League, împotriva moldovenilor de la Milsami, scor 2-0.Lotul actual nu este unul foarte schimbat față de sezon.Oaidă și Belu fiind singurii jucători aduși în această vară, în timp ce Benzar a revenit în urma expirării perioadei de împrumut.Lucrurile cu adevărat interesante par a fi prezente la formația sibiană.Lotul acestora este de nerecunoscut. În această vară, conducerea de la Hermannstadt a reușit să aducă 16 jucători noi, dar și un antrenor nou.După plecarea lui Vasile Micuță, pe bancă sibienilor a fost instalat Costel Enache. În sezonul precedent, cele 4 echipe de astăzi au înregistrat medii de peste 2,12 offsaide-uri per meci.

Superbet ne pune la dispoziție o linie destul de avantajoasă, minim 7 offsaide-uri înregistrate în cele două confruntări. Consider că, relațiile dintre jucători și lipsa de timp pentru pregătirea jucătorilor noi veniți nu a fost încă bine închegate, iar aceste aspecte pot pune probleme serioase în teren.

PLASEAZA ACUM PARIUL SI PROFITA DE UN PACHET DE 500 RON BONUS>>>