Meciurile din UCL si EL (2-4 octombrie) iti pot aduce 500 RON

Meciurile din UCL si EL (2-4 octombrie)

Meciurile din UCL si EL (2-4 octombrie) iti pot aduce 500 RON

Cu siguranta stii ca urmeaza 3 zile pline de fotbal in cupele europene, asa ca o sa trec direct la subiectul acestui material, oferta pregatita de agentia de pariuri online Netbet pentru clientii noi. Despre ce este vorba! De azi si pana joi, 4 octombrie, ai sansa sa iti deschizi cont la Netbet beneficiind de o oferta excelenta.

Acceseaza acest link, introdu codul bonus COTA50 la inregistrare (in general e selectat deja) si urmeaza instructiunile de mai jos pentru a primi cota 50.00 pe piata ,,peste/sub 2.5 goluri” a oricarei partide din Liga Campionilor sau Europa League.

  1. Imediat ce ti-ai deschis cont, trebuie sa depui cel putin 50 RON de pe un card bancar (NU Skrill, Neteller, Paysafe sau Smith & Smith)
  2. Apoi, iti alegi un meci programat intre 2 si 4 octombrie si plasezi primul tau pariu simplu, pre-meci, la cota normala din oferta, pe piata ,,peste/sub 2.5 goluri”
  3. Poti paria cat vrei insa doar 10 RON din miza beneficiaza de cota speciala 50.00

Daca iti iese pariul, vei primi 500 RON astfel: castiguri normale din cota reala imediat plus castiguri bonus din cota speciala in maxim 72 de ore. Bonusul trebuie rulat doar de 4 ori, pe cote de minim 1.60, in termen de 7 zile de la acordare.

In mod normal, astazi avem cel putin doua partide in care ar trebuie sa vedem cel putin cate 3 goluri: Bayern Munchen vs Ajax si Hoffenheim vs Manchester City.

Intra AICI sa vezi in cate din meciurile celor mai tari echipe in UCL editia 2017/2018 s-au marcat peste 2.5 goluri!