Meciurile zilei din tenis – ATP French Open 29.05.2019

Tenis

Meciurile zilei din tenis – ATP French Open 29.05.2019

Saluatare tuturor prieteni, aici Cristian. Meciurile zilei din tenis va sunt reprezentate putin mai jos.

Avem duelul dintre : J.Londero – R.Gasquet. Un meci ce se anunta extrem de interesant, un meci in care publicul are un favorit, lucru ce o sa conteze enorm pentru noi, dar si pentru moralul jucatorului.

Recomanadare:

R. Gasquet pleaca cu prima sansa in acest meci. In primul tur a reusit sa treaca fara mari emotii de M.Zverev, o victorie in 3 seturi. R.Gasquet nu i-a dat mari sanse in primul tur neamtului M.Zverev, acesta avand un procentaj de 84% de primul serviciu si oferindu-i doar 2 mingi de break, salvand una dintre ele. De cealalta parte, Londero a trecut in primul tur de Basilashvili tot in 3 seturi, o victorie destul de surprinzatoare, Bashilasvili fiind favoritul meciului. Londero a servit 8 asi si a avut un procentaj de 75% de puncte castigatoare pe primul serviciu, pierzand doar 11 puncte din 44. Acesta i-a oferit si 4 mingi de break georgianului, salvand 3 dintre ele. Tinand cont de forma buna pe care a aratat-o Gasquet in primul meci, procentajele la serviciu, dar si la retur, ma face sa optez pe o victorie a francezului. Gasquet are si marele avantaj de a juca in fata proprilor fani, lucru ce conteaza incredibil de mult la aceste turnee mari, francezii fiind foarte mari consumatori de tenis. Gasquet este jucatorul mai experimentat cu aceste faze superioare ale turneelor importante. Nu trebuie sa jucati impotriva francezilor la aceste turnee niciodata. Din punctul meu de vedere, la acest meci, mi se par bani pe jos pe victoria francezului, dar voi pariati responsabil. Nu pariati mai mult decat va puteti permite sa pierdeti, este o cota foarte interesanta pe victoria francezului si se merita jucata. Va urez succes!

PLASEAZA RECOMANDAREA SI PROFITA DE BONUSUL PENTRU TENIS>>>

Recomandare:

M.Cilic – G.Dimitrov. Pronostic : Over 180.5 minute de joc al partidei. Ora 15:00.

Am ales acest pronostic pentru acest meci din cauza faptului ca este un turneu de Grand Slam , un turneu in care se joaca cel mai bun din 5. In acest duel se confrunta doi jucatori de top 10, cu experienta mare in spate. Este un turneu pe zgura, zgura prelungeste punctele , circulatia mingii este una mai lenta, fapt ce ne avantajeaza pariul nostru. Avem nevoie de 4 seturi, iar in aceste 4 seturi sa avem cel putin un tie-break si pariul nostru este asigurat. Cei doi jucatori nu s-au mai duelat pe zgura pana in acest moment, lucru ce ne avantajeaza tot pe noi. Vad un meci lung, cu multe game-uri lungi pe servicii. Dimitrov a petrecut in primul sau meci, aici la RG 3 ore si 7 minute, in timp ce Cilic a stat pe teren doar 2 ore si 27 de minute cu Fabbiano. Din punctul meu de vedere este cel mai bun pariu care se poate juca la acest meci.

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA DIN TENIS>>>