Miza de 1000 RON pentru remontada celor de la CFR Cluj – 30.08.2018 – Vlad

CFR Cluj

Miza de 1000 RON pentru remontada celor de la CFR Cluj – 30.08.2018 – Vlad

In seara aceasta se decide destinul echipelor romanesti in competitiile europene pentru sezonul curent. Atat FCSB, cat si CFR Cluj au de surmontat o diferenta de 2 goluri in partidele de astazi. Personal, vad echipa din Gruia mai capabila, iar asta in cea mai mare masura din cauza oponentului. Este timpul sa trecem peste glumele cu “someri si bucatari” cand vorbim de echipele din Luxemburg si sa privim cu incredere faptul ca formatia clujeana poate intoarce scorul impotriva unei echipe care i-a aplicat un 2-0 sec si merituos in partida tur.

Daca majoritatea caselor de pariuri ofera cota 1.25 pentru victoria ,,feroviarilor”, iata ca SPORTINGBET – sponsorul formatiei din Gruia, iti ofera COTA 10.00 pentru victoria gazdelor, cota pe care poti paria maxim 20 ron si obtine 200 RON BONUS foarte usor.CFR Cluj vs Dudelange: Cota 10.00 pentru victoria ardelenilor

Pariaza pe victoria CFR-ului la cota de nerefuzat!

CFR Cluj va ataca din primul minut:
  • Chiar daca cei de la CFR au suferit poate inaintea primei manse un tratament “ostil” din partea celor de la Dudelange, acest lucru nu scuza rezultatul. Echipa lui Toni Conceicao pur si simplu nu a avut starea de spirit care de exemplu a avut-o impotriva celor de la Alashkert, pe care i-au trimis inapoi in Armenia cu un 5-0 (cea mai mare diferenta de scor din Europa in seara respectiva, necontorizand prelungirile de la Zenit).
  • Lotul actual al campioanei Romaniei este situata la o cota de piata de peste 24 de milioane de Euro, pe cand cei de la Dudelange nu ating nici macar borna de 4 milioane la acest capitol. Daca banii ar juca, este adevarat ca fotbalul nici macar nu ar mai trebui practicat, dar nu este asa. Scoteam doar in evidenta valoarea disproportionata a echipelor. Pana in acest moment, Dudelange a trecut de Drita (cu greu) si de Legia (cu emotii mari) si ar avea sansa sa fie prima echipa din istoria Luxemburg-ului sa intre in grupele europene.
  • Conform lui Iuliu Muresan, gazdele acestei partide se asteapta la sustinerea fanilor in Gruia si vor folosi o formula 4-3-3 super-ofensiva pentru a incerca sa intoarca scorul. Sunt convins ca in cazul in care se va ajunge la scorul de 2-0, CFR Cluj nu va fi multumita si nu isi va asuma riscul incasarii unui gol ce-o poate elimina (3-1) si va forta sa inscrie de minim 3 ori in seara aceasta. In partida de acasa impotriva celor de la Dinamo au avut forta sa revina cu 3 goluri intr-un interval destul de scurt de timp si chiar consider ca au puterea pentru o “remontada”!
Pronostic:
CFR Cluj
Pronostic plasat la Betano