N-ai cum să nu iubești Betano! Câștigi și când crezi că ai pierdut

N-ai cum să nu iubești Betano!
Surprize, surprize! Câștigi chiar și când nu te mai aștepți!

N-ai cum să nu iubești Betano! Nu știu dacă vi s-a întâmplat să pierdeți biletul de pariuri și să vă treziți totuși cu câștigul în cont, mie unul nu, așa că vă spun povestea de azi. Bine că am pariat online, că, dacă o făceam offline, acum căutam biletul prin gunoi:))).

Dacă ați intrat pe gnttips.ro azi, cred că ați citit Oferta Zilei la Pariuri – aia de nerefuzat de la Betano „Sâmbătă 30 ianuarie: Freebet 25 RON + 25 Rotiri la Starburst Cash”. Vă spun sincer, în momentul în care am scris-o, m-am gândit exact așa – „Iar depun la Betano”, deși nu aveam de gând să pariez în acest weekend, fiind prins cu altele.

Bun! Am dat curs promoției și, grăbit fiind – după cum v-am mai spus, am căutat repede 3 selecții „sigure” cotate cu minim 1.30 (așa cum cerea promoția). De găsit le-am găsit rapid, au și ieșit, de altfel, însă știți cum e cu lăcomia și ideile geniale la pariuri – mi-au picat ochii pe cota lui Sepsi (1.55) în meciul cu Voluntari și am constatat că arată mai bine o cotă totală a biletului de 4.15 (cu 4 selecții) față de 2.67 (cu 3 selecții). Sună cunoscut?

Sepsi a condus cu 2-0, dar Voluntari e revenit și s-a terminat 2-2

Nici nu am apucat să verific ce face biletul meu, că văd la TV scorul final în partida Sepsi vs Voluntari 2-2. Zic, minunat, așa-mi trebuie dacă nu îmi ajung 3 selecții (știi ce zic, nu?). Aia e, mă mulțumesc cu cele 2 cadouri – cele 25 de rotiri gratuite și Free Bet-ul de 25 RON.

Surpriza de proporții a apărut când m-am logat pe Betano ca să utilizez rotirile și pariul gratuit. În cont aveam 207 RON, câștigul de pe bilet. Evident, caut în Istoric și văd ce vedeți și voi în imagine!

How come?! – e întrebarea logică care se pune. Mulți dintre voi știu de ce, unii v-ați dat seama din imaginea articolului, însă hai să o lămurim clar! La Betano, pe lângă super promoțiile oferite și cotele excelente, ai parte de o serie de avantaje – citește recenzia aici, printre care se numără și cea numită AVANS DE 2 GOLURI. Știam de promoție, dar, sincer, credeam că e valabilă doar la biletele simple.

Despre ce este vorba! Dacă echipa pe care mizezi conduce cu 2 goluri (Sepsi a avut 2-0), pariul e verde direct! Nu mai contează cum se termină partida! Genial, nu-i așa? Sunt ceva Termeni și Condiții (doar la pariuri pre-meci pe rezultat final), însă oferta chiar funcționează pentru pariuri simple, multiple, sistem sau BetCombo:))) din Liga 1Liga Campionilor, Europa League, Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga.

Nu ai cont la Betano? Nu ai nicio scuză! Click pe bannerul de mai jos și deschide cont chiar acum la cea mai apreciată casă de pariuri online licențiată în România!

Retrageri in 3 ore la BETANO