Nations League: Olanda – Anglia ne ofera pariul zilei 06.06.2019

Superpariuri din UEFA Champions League

Nations League: Olanda – Anglia ne ofera pariul zilei 06.06.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Confruntarea din Nations League dintre Olanda si Anglia ne ofera pariul zilei.

Ieri am reusit sa bifam recomandarile principale, iar biletul saptamanal continua si speram sa avem parte de o noua zi profitabila. Pentru astazi o sa incerc un pariu putin mai interesant pe care o sa il gasim in agentia online Unibet. Acestia iti ofera oportunitatea de a crea un pariu dupa bunul plac si cred ca merita sa incercam.

Olanda, dornica sa revina la un turneu final

Ultimii ani au fost dificili pentru Olanda, nationala care a fost nevoita sa schimbe generatia. Nu e usor sa faci asta, jucatori precum van Persie, Robben, nu se inlocuiesc peste noapte, cu jucatori de aceeasi valoare. Acesta este si motivul pentru care a ratat calificarea la Euro 2016 si Mondialul din 2018, competitii la care, in alte vremuri, era nelipsita.

  • Echipa probabila: Cillessen – Dumfries, Dijk, Ligt, Blind – Beek, Jong, Roon – Babel, Depay, Bergwijn

4 PACHETE VIP PENTRU O EXCURSIE FOTBALISTICA IN EUROPA>>>

Anglia

Semifinalista a Campionatului Mondial de fotbal din 2018, Anglia este pe cale sa obtina o noua calificare la un turneu final. Este lider in Grupa A din cadrul preliminariilor Euro 2020, cu maximum de puncte dupa doua jocuri. In 2019, aceasta a obtinut doua victorii categorice, 5-0 cu Cehia si 5-1 in fata Muntenegrului.

  • Echipa probabila: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Chilwell – Barkley, Rice, Dier – Sancho, Rashford, Sterling

PRIMUL PARIU ESTE FARA RISC – JOACA ACUM CU 250 RON>>>

Dupa situatia din preliminarii, pare ca victoria este mai importanta pentru Olanda, asa ca ne vom baza pe faptul ca nu vor pierde aceasta partida si ca vor putea prin numarul de atacuri sa obtina un numar mai mare de cornere.