NBA de la Razvan – Warriors @ Raptors – GAME 2

Odata cu anuntarea faptului ca Iguodala va juca in meciul 2 am dat o geana peste specialele din acest meci.

Nu ma pronunt in privinta castigatorului, un over/under, ma axez special pe Iggy.

Ei bine, cine este Iguodala si ce rol are la Warriors?

Impreuna cu Draymond sunt lockdown defenders. Nu sunt preocupati sa marcheze, sunt orietnati sa isi ajute echipa. Bineinteles, daca au oportunitatea sa marcheze normal ca vor arunca.

Problema este …cat la suta este Iggy? S-a accidentat in seria cu Blazers. E drept, nu grav, suficient incat sa lipseasca in serie. In meciul 1 cu Raptors a iesit din nou cu dureri mari insa s-ar parea ca este ” disponibil ” .

Fanii lui Warriors s-au temut pentru ce e mai rau cand l-au vazut pe Iggy direct la vestiar. Insa..marele semn de intrebare : La ce capacitate poate juca Iguodala avand in vedere ca trebuie sa-l apere pe Leonard? Ei bine, inca din start, e clar ca va avea minute limitate. Nu va juca cat joaca de obicei. A fost intr-o forma de vis in meciul 1 cu Raptors : 6 puncte, 6 recuperari, 7 pase decisive. Da, o forma de vis pentru mai putin de 30 de minute pe parchet.

” will likely be limited to the 25-30 minute range for the remainder of the series”
Sursa : rotoworld
Aici poate fi cheia, de altfel. Cu minute limitate, Iguodala nu va putea sa fie acel jucator de care Warriors are nevoie.
Ultimele 10 meciuri statistici Iggy : 5.7 puncte, 3.7 recuperari, 3.2 pase decisive.
Statistici in meciurile din deplasare : 5.3 puncte, 3.9 recuperari, 3.2 pase decisive.

Nu cred ca Iggy poate produce foarte mult in acest meci. Cu minute limitate, cu Leonard in fata, e drept, poate face switch oricand cu Klay sau cu Draymond, cred ca Iguodala s-ar putea ” sufoca ” putin in meciul 2.

Linia de la Betano este destul de interesanta si cred ca putem profita de ea.
8/10