Netbet ridica stacheta – 500 RON pariu fara risc pentru clientii noi

Netbet ridica stacheta - 500 RON pariu fara risc pentru clientii noi

Netbet ridica stacheta – 500 RON pariu fara risc pentru clientii noi

Ai amanat de pe-o luna pe alta sa iti deschizi un cont de pariuri online la Netbet (sponsorul oficial al FCSB) sau abia in august implinesti varsta legala (18 ani)? In acest caz am o veste buna pentru tine! Incepand cu 8 august 2018, una din cele mai iubite agentii de pariuri sportive online, Netbet, a modificat oferta cu care isi intampina noii clienti, trecand de la un bonus de bun venit in valoare de 1500 RON oferiti in 5 pasi (destul de complicat de eliberat) la o oferta cat se poate de SIMPLA si GENEROASA: 500 RON PARIU FARA RISC!

Asadar, daca iti deschizi cont la Netbet  de pe unul din linkurile din acest articol, poti plasa un prim pariu de maxim 500 ron fara frica. In cazul in care acesta este necastigator, vei primi miza inapoi, sub forma de FREEBET (Citeste aici ce inseamna un freebet).

Iata care sunt pasii necesari pentru a beneficia de aceasta super oferta!

  1. Click AICI pentru a deschide cont la Netbet Sport!
  2. Depune minim 20 RON prin orice metoda in afara de Skrill si Neteller (nu sunt eligibile pentru oferta de bun venit)
  3. Plaseaza primul tau pariu live sau pre-meci pe orice eveniment cotat cu minim 1.50
  4. Daca pierzi, primesti banii inapoi sub forma de FREEBET in maxim 2 ore de la solutionarea pariului

Cum utilizezi freebetul

Ai pierdut pariul si ai primit banii inapoi sub forma de freebet. Pentru a-l transforma in bani reali trebuie sa il pariezi o singura data pe orice eveniment sportiv cotat cu minim 2.00 sau pe un bilet combi (fiecare din selectii trebuie sa fie cotata cu minim 2.00), in maxim 3 zile de la creditare.

Netbet ridica stacheta - 500 RON pariu fara risc pentru clientii noi

Alte detalii

  • Oferta poate fi accesata o singura data de pe aceeasi adresa, IP, familie, adresa de email sau computer
  • Primul pariu poate fi plasat pe un singur eveniment cotat cu minim 1.50 sau pe un bilet combi in care fiecare selectie sa aiba o cota de cel putin 1.50
  • Pariurile de tip sistem nu sunt eligibile
  • Oferta e valabila doar pentru pariuri la care diferenta dintre data stabilirii rezultatului si cea a plasarii pariului nu este mai mai mare de 7 zile calendaristice