Newcastle – Manchester City: cadou 250 RON de pariat fara risc pe acest meci

Dupa spectacolul de ieri din Premier League, etapa de Boxing Day continua si astazi, cand avem un singur meci programat. Mai exact, incepand cu ora 21:45, Newcastle United si Manchester City se intalnesc pe St. James’s Park in etapa cu numarul 20 a campionatului.

Protagonistele se afla in zone total diferite ale clasamentului la ora actuala. Daca Newcastle se zbate in a doua jumatate a clasamentului, la un punct peste zona rosie, City este lider absolut, cu 12 puncte avans si acest meci mai putin disputat.

Toate casele de pariuri o dau pe formatia vizitatoare drept favorita certa, asa cum era de asteptat. City nu a pierdut niciun meci din campionatul curent, trecandu-si in cont 18 victorii si o singura remiza pana acum.

Fiind meciul zilei din 27 Decembrie, va aducem la cunostinta faptul ca aceasta agentie va ofera 250 RON sa pariati fara risc pe confruntarea dintre Newcastle si Manchester City. Va explicam mai jos exact cum trebuie sa procedati pentru a beneficia de acest pariu fara risc.

Cum primesc un pariu fara risc de 250 RON?

  1. Deschide cont la aceasta agentie.
  2. Alege ce pronostic doresti si plaseaza suma dorita.
  3. Vor exista urmatoarele doua situatii la finalul meciului:
    – pariul este castigator si primesti castigul sub forma de cash (nu este nevoie de rulaj pentru a retrage)
    – pariul este pierdut si primesti suma pariata inapoi in cont (maximum 250 RON se acorda inapoi)

Observatia: poate beneficia de acest cadou oricine isi deschide cont nou sau oricine are cont deja, dar inca nu a beneficiat de bonusul de bun-venit.

[su_button url=”/unibet” target=”blank” style=”soft” background=”#02660a” color=”#ffffff” size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]250 RON pariu fara risc – CLICK AICI[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here