Neymar s-a accidentat din nou si va rata Copa America!

Neymar s-a accidentat din nou, suferind o ruptura de ligamente la nivelul gleznei, astfel ca, conform federatiei braziliene, starul lui PSG nu va fi apt pentru Copa America.

Odata cu plecarea de la Barcelona, superstarul brazilian pare sa aiba magnet la accidentari. In prima parte a anului 2018 a suferit o accidentare urata la piciorul drept. Acesta si-a fisurat cel de-al cincilea metatarsian, astfel ca a lipsit o buna perioada. Si-a revenit la timp pentru mondialul din Rusia, acolo unde nu a fost insa apt 100%, nationala sa fiind eliminata in sferturi de Belgia. Accidentarea fotbalistului lui PSG a recidivat la inceputul anului, astfel ca a lipsit mai bine de trei luni. A revenit bine dupa accidentare, marcand de trei ori in primele sale cinci partide.

Neymar nu a scapat insa de probleme, avand in vedere faptul ca acesta s-a “rupt” din nou. Decarul reprezentativei braziliene s-a accidentat in meciul amical contra celor din Qatar. Acesta a suferit o ruptura de ligamente la nivelul gleznei, astfel ca va rata aceasta editie de Copa America, ce se va disputa chiar in Brazilia, acolo unde in 2016 reusea sa castige aurul olimpic cu “selecao”.

Pe langa belelele cauzate de accidentari, Neymar a avut probleme si cu legea. Acesta a fost acuzat de viol, insa conform ultimelor informatii, presupusa victima si-ar fi retras plangerea.

Faptul ca starul lui PSG a parasit nationala nu a afectat cotele in ceea ce priveste favorita la castigarea acestei editii de Copa America. Brazilia este in continuare prima, cu 2.20, urmata de Argentina si Uruguay.