Ninja Warrior – show-ul iubit de intreaga planeta vine la PRO TV

Ninja Warrior - show-ul iubit de intreaga planeta vine la PRO TV

Ninja Warrior – show-ul iubit de intreaga planeta vine la PRO TV

Ajuns la editia cu numarul 10 in America, show-ul de televiziune ce a fascinat zeci de milioane de oameni pe intreaga planeta ajunge in aceasta toamna si in Romania. Conform unui articol publicat pe site-ul http://www.protv.ro/, cel mai cunoscut post de televiziune din tara noastra a inceput deja constructia platoului de filmare in care concurentii alesi isi vor sfida limitele. Suprafata platoului special este pe masura audientelor generate de Ninja Warrior in tarile in care a fost difuzat – 15.000 de metri patrati. Conducerea PRO TV a hotarat sa ridice de la zero platoul de filmare, dupa modelul unor tari ca SUA, Japonia, Franta, Germania, Spania sau Rusia.

Ninja Warrior

Cei 3 comentatori alesi de Pro Tv sa ne transmita adrenalina de care vor avea parte concurentii sunt Costi Mocanu, Daniel Nitoiu si Raluca Aprodu. Iata ce au declarat vedetele Pro Tv la aflarea vestii ca vor face parte din echipa de comentatori:

”Două vor fi marile evenimente-noutăți din grila PRO TV în această toamnă: meciurile Naționalei de fotbal și Ninja Warrior. Vă invit, alături de colegii mei de la Sport, să fiți și cu mingea, și cu Ninja! 🙂 Bucurați-vă de fotbal, luați parte la acțiune!” , a spus celebrul comentator sportiv Costi Mocanu, potrivit articolului publicat de Pro Tv.

Celalalt comentator, Daniel Nitoiu, corespondent al Stirilor Pro Tv, este si mai nerabdator in legatura cu show-ul din toamna: ,, De câteva zile nu pot să dorm de emoții și de bucurie! Nu-mi vine să cred că am luat castingul la cea mai grozavă emisiune care va fi făcută în România. Spun asta pentru că am văzut ce amploare a luat in alte țări. Unde mai pui că e genul de competiție în care mi-aș testa și eu forțele! Acum nu mai am voie pentru că producătorii emisiunii se tem să nu-mi rup ceva… dar au promis că mă lasă să încerc probele la final. Bine, eu le-am spus că sunt antrenat, mă duc la sală, am făcut și karate de mic (de aici si dragostea pentru ninja).”

Pasionata de sport, actrita Raluca Aprodu va sustine familiile concurentilor pe parcursul traseului care duce la obiectivul final: cucerirea muntelui Midoriyama.

Pe langa titul de razboinic Ninja, castigatorul show-ului va primi 100.000 de euro, asa ca interesul pentru emisiune se anunta a fi enorm. In straintate show-ul a fost prezent chiar si in oferta agentiilor de pariuri online, lucru care se va intampla cu siguranta si in tara noastra.

Vezi aici care sunt cele mai populare case de pariuri online din Romania!