Norvegia – Romania: Se anunta un duel tensionat in Oslo 07.06.2019

Norvegia – Romania: Se anunta un duel tensionat in Oslo 07.06.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Norvegia primeste vizita Romaniei, in preliminariile Euro 2020, pe stadionul din Oslo.

Se anunta un meci cu adevarat tensionat pentru primele doua locuri din Grupa F, iar acest meci poate sa fie unul decisiv pentru ambele nationale. Orice pas gresit in fata unei contracandidate te arunca afara din lupta pentru calificarea la Euro 2020.

Norvegia

Nordicii au o nationala mai buna fata de alta campanie, insa, programul Grupei D nu ii avantajeaza. Ei au debutat cu un esec, 1-2 in fata Spaniei. Au continuat sa joace la un nivel acceptabil, drept pentru care au obtinut si primul lor punct. Acesta a venit in urma remizei spectaculoase cu Suedia (3-3), duel in care am avut de toate. De asemenea, atunci Norvegia a egalat in minutul 90+7, prin Ola Kamara, atacantul lui Shenzhen.

AI COTA 50 DACA DORESTI SA PARIEZI PE SOLISTI>>>

Romania

Nationala lui Cosmin Contra se agata cu toata speranta de aceasta campanie. Este, poate, unica ocazia pentru a juca la un turneu final, in fata propriilor suporteri. Euro 2020 este o editie inedita, gazduita de mai multe orase, printre care si Bucuresti. Tricolorii au inceput timid, ei se afla pe locul al treilea, cu tot atatea puncte. Sunt la o lungime in spatele Suediei, nationala in fata careia a pierdut in meciul inaugural.

Desi cele doua nationale ne-au oferit inca din startul campaniei un fotbal ofensiv, cred ca de data asta situatia se va schimba pentru ca poate sa fie un meci decisiv, asadar, cred ca nivelul de agresivitate pozitiva o sa fie putin mai crescut. In general natioanala noastra este o echipa ce are o medie de faulturi foarte ridicata. Pe cealalta parte Norvegia se aseamana din acest punct de vedere.

Dupa toate cele spuse o sa va ofer niste recomandari interesante ce necesita atentia noastra:

Recomandarea principala:

JOACA ACUM CU 500 RON FARA RISC PRIMUL TAU PARIU>>>

Primul pariu este in totalitate fara risc, asa ca te invit sa apesi pe butonul de mai sus. Acesta medie de faulturi o putem gasiti doar in agentia online NetBet(vezi oferta).

A doua recomandare:

PLASEAZA ACUM PARIUL CU 250 RON FARA RISC>>>

Ne folosim de optiunea celor de la Unibet(vezi oferta) pentru a crea un pariu, asa cum am reusit sa profitam si ieri. Avem o cota de 2 pentru aceasta cele doua optiuni si cred ca merita toata atentia nostra.

Ultima recomandare

Ultima noastra recomandare este poate si cea mai dificila, insa are sanse foarte mari sa iasa. Romania a incasat cel putin 3 cartonase in ambele meciuri de calificare pentru Euro 2020, iar intr-un meci decisiv ma astept sa fim mult mai agresivi fata de obicei. Am gasit aceasta cota de 2.55 excelenta oferita de Casa Pariurilor (online), peste tot cota fiind de 1.93 pentru over 2,5 cartonase Romania.