Noul bonus de bun venit de la Fortuna

Noul bonus de bun venit de la Fortuna 

Dupa cateva zile in care nu au avut disponibila o oferta pentru jucatorii noi, cei de la agentia de pariuri online Fortuna au anuntat noul bonus de bun venit pe platforma de pariuri online, valabil incepand cu 24 iulie 2018. Din dorinta de a da posibilitatea jucatorilor sa aiba o prima experienta la pariuri care sa comporte riscuri cat mai mici, cei de la Fortuna au hotarat ca acesta sa fie un pariu fara risc in valoare de 100 de lei.

Daca esti mai interesat de cazinoul Fortuna, iti poti deschide un cont de AICI!

Cum primesc noul bonus de bun venit?

Primesc acest bonus doar jucatorii cu domiciliul in Romania care isi deschid un cont valid pe platforma www.efortuna.ro incepand cu data de 24 iulie 2018 si plaseaza primul pariu in termen de 3 zile de la inregistrare. Bonusul este un pariu fara risc, cu returnarea mizei primului pariu plasat. Miza maxima care primeste cashback este de 100 de lei, iar miza minima care participa la promotie este de 10 lei. Suma returnata nu necesita rulaj.

Doar primul pariu plasat pe site, indiferent de momentul validarii, se califica pentru promotie. Daca pariul este castigator, se considera ca bonusul este finalizat. Daca pariul este pierdut, jucatorului ii este returnata miza, pana in 100 de lei.

Pentru a fi eligbil, pariul trebuie plasat cu bani reali. Pariurile finalizate cu optiunea cash out nu sunt luate in considerare, iar pentru cele anulate se returneaza miza, bonusul fiind considerat finalizat.

 BONUSUL ESTE AICI!!!